2789

من چندجا خوندم تخم هویج خوب نیست. خود منم تخم هویج خوردم تا چندماه افتادم به لکه بینی و نامنظنی پریود. 

مرد بهتره ویتامین سی، ای، سلنیوم، امگا سه و خرما، گرده نخل نر با عسل و عرق کاسنی بخوره. ویتامین سی توی بهبود کیفیت اسپرم خیلی موثره. اگر مشکل شرعیش براتون مهم نیست خوردن دنبلان گوسفند هم موثره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چندجا خوندم تخم هویج خوب نیست. خود منم تخم هویج خوردم تا چندماه افتادم به لکه بینی و نامنظنی پریو ...

عزیزم تخم هویج رو زیاد خوردی که به لک بینی افتادی ؟ یا سه چهار روز اول پریود خوردی؟ 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
عزیزم تخم هویج رو زیاد خوردی که به لک بینی افتادی ؟ یا سه چهار روز اول پریود خوردی؟  

همون سه روز اول پریود

من چندجا خوندم تخم هویج خوب نیست. خود منم تخم هویج خوردم تا چندماه افتادم به لکه بینی و نامنظنی پریو ...

خیلی بد طعم ،چکارکنم

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
خیلی بد طعم ،چکارکنم

باید با عسل بخوری. من قند میذاشتم دهنم و میخوردم. ولی باور کن اصلا خوب نیست من از وقتی اونو خوردم پریودم کلا نامنظم شد

باید با عسل بخوری. من قند میذاشتم دهنم و میخوردم. ولی باور کن اصلا خوب نیست من از وقتی اونو خوردم پر ...

شماهم تعیین جنسیت کردین؟موفق شدین؟من اول راهم لطفا کامل بگین ممنونم

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
شماهم تعیین جنسیت کردین؟موفق شدین؟من اول راهم لطفا کامل بگین ممنونم

من سعی کردم خودم تغذیم رو رعایت کنم. حدود هفت هشت ماهی لبنیات و ترشیجات و کلا قطع کردم. فولیک اسید مصرف کردم. به همسرمم ویتامین سی فولیک اسید و زینک پلاس و سلن پلاس (selen plus)  دادم. گاهی گرده نخل نر همراه با عسل و حلوای میتی رو میخوردیم. انگور و طالبی و موز و توت فرنگی که پتاسیم دارن خیلی مصرف کردم. یکی دو ماه آخر که منجر به بارداریم شد خیلی رعایت نکردم. اقدامم روزای تخمک گذاریم بود بعد اقدام نیم ساعت پاهام رو بالا نگه میداشتم. نینیم هم پسر شد. 

طبع مرد خیلی مهمه همسر من طبعش گرمه اینم در نظر داشته باش

من سعی کردم خودم تغذیم رو رعایت کنم. حدود هفت هشت ماهی لبنیات و ترشیجات و کلا قطع کردم. فولیک اسید م ...

خودتون هم گرمی میخوردین واسه پسر؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
خودتون هم گرمی میخوردین واسه پسر؟

بله عزیزم. الان پسرم 6 ماهشه.همسر من عاشق پسر بود با رویای پسر زندگی میکرد. من خودم فکر میکنم رعایت زمان تخمک گذاری از همه چیز مهمتره

خدا حفظش کنه ..خودتون چیا میخوردین ؟همسرتون ؟شب اقدام چی خوردین ؟؟جان من بگین من دیوانه پسرم 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
تخم هویج برای رشد فولیکول خوبه از روز اول تا سوم پری  روزی ۱۰۰گرم    پس اقا احتیاجی ن ...

سلام عزيزم

راسته كه ضخامت اندومتر رو كم ميكنه؟ 🤔

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
اطلاع ندارم من سه چهار ماه استفاده کردم مشکلی نبود  کیستام و تنبلیم از بین رفت  

پلي كيستيك بودي درست شدي؟

چطور استفاده كردي؟

باردار شدي؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺