2777
2789
عنوان

وای بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 65 پست

اره استاتر ولش كن ف ميكني از ما همه چندتامون عكس عروسي مون كامل گذاشته باشيم خوب😃بيخيال اينجا بعدا ممكنه برات دردسر بشه

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
چقد بی تربیتی شما  همون اولم گفتم بلد نیستم  چجوری به خودت اجازه توهین میدی .؟

به این دلیل که اونجا همه منتظر گذاشتی خجالتم خوب چیزی هست میتونستی بگی تاپیک جدید زدم وقتی تو تاپیک جدید میتونی عکس بزاری پس همون جا هم میتونستی بزاری نه ماها عکس بزاریم منتظر تا تو هم بزاری کارت زشت بود 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن خواهر حالا میزاری دوباره؟ یاقهرکنم برم

ای خواهر بیخیال دیگه بلد نبودی ,فحش خوردم الان دوباره نمیدونم چیکار کنم یا اشتباه میزارم باز فحش میخورم

این همه منتظرت بودیم توتاپیک اصلی بهتم یاد دادی اومدی اینجا حداقل میگفتی اینجا گذاشتی😒

نزاشته که

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌

بچه ها بخدا یه عکس ارزش گیس و گیس کشی نداره

بعضی کاربرا هم تو همه تاپیکها از همه طلبکارن والا انگار سایت فقط مال اوناست

یکیشون کلا به همه چی مشکوکه عجیبه برام باورش شد استارتر عکس گذاشته چون حرف دیگران و اصلا باور نمی کنه

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
به این دلیل که اونجا همه منتظر گذاشتی خجالتم خوب چیزی هست میتونستی بگی تاپیک جدید زدم وقتی تو تاپیک ...

نیومدم نکشتم خودمو که عکسو ببینین .اگه فکر کردین معطل شدین میتونستین برین .من که مرض ندارم .

عزیزم طلبکار نیستی که  بلد نیست دیگه

تو یه تاپیک دیگه همون منتظر گذاشت همه هم یادش دادیم و بهش دونه دونه گفتیم بعد رفته یه تاپیک دیگه ابن به نظرت یعنی جی 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
این همه منتظرت بودیم توتاپیک اصلی بهتم یاد دادی اومدی اینجا حداقل میگفتی اینجا گذاشتی😒

دقیقا !!! انقدر میپرسیدن گذاشتی؟ یاد گرفتی؟ یه کلام نمیگفت یه تاپیک دیگه گذاشتم ! 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
نیومدم نکشتم خودمو که عکسو ببینین .اگه فکر کردین معطل شدین میتونستین برین .من که مرض ندارم .

مرض؟؟ دور از جون عزیزم. خودم سه بار برات توضیح دادم! ۳ بار ! بقیه هم همینطور! 

حلالت.

گزارش گوارای وجودت 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄