2777
2789
عنوان

صورتی صاف و بدون لک

40819 بازدید | 41 پست

مثل تبلیغای تلویزیونی گفتم خخخ

خانما لدفن راهکارای تجربه شدتون و در اختیارم بذارید چیکار کنم صورتم شفاف و سفید و بدون لک بشه؟ماسک یا کرم بهم معررفی کنید در ضمن لبامم همیشه خدا پوست پوسته 

در خموشی های من فریادهاست...

جز مرطوب کننده و ضد افتاب بقیه ی کرما الکیه.

پوست صاف و شفاف 80 درصدش به خاطر ژنتیکه.بقیه ش به خاطر رعایت افتاب و خوردن اب و میوه زیاد

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تجربه ی منه.چون پوست خودم سفید و بدون لک و صافه.

همه میپرسن من جیکار میکنم.اما واقعیت اینه ژنتیکیه.

فقط هم مرطوب کننده و ضدافتاب میزنم

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
جز مرطوب کننده و ضد افتاب بقیه ی کرما الکیه. پوست صاف و شفاف 80 درصدش به خاطر ژنتیکه.بقیه ش به خاطر ...

من آب که میخورم دلدرد میشم 😑😑 از بس آب نمیخورم فک کنم عادت نداره معدم😂

این تجربه ی منه.چون پوست خودم سفید و بدون لک و صافه. همه میپرسن من جیکار میکنم.اما واقعیت اینه ژنتی ...

خوش بحالت عزیزم البته منم پوستم بد نیست ولی خب دوست دارم بهتر بشه راستش شوهرم خیلی ایراد میگیره کلا از همه چیزم اعتماد به نفسم و له کرده

خوش بحالت عزیزم البته منم پوستم بد نیست ولی خب دوست دارم بهتر بشه راستش شوهرم خیلی ایراد میگیره کلا ...

چه ایرادی از پوستت میگیره؟

لک با سیب زمینی میره 

منافذ باز با گوجه خوب میشن 

یخ شوک وارد میکنه به پوست شفاف میشه قبل مهمونی یخ بزن 

گلاب خیلی تاثیر شبا قبل خواب گلاب بزن 

لبت آبلیمو با شکر قاطی کن بزن ب لبت سلولهای مرده رو از بین میبره خوشرنگشم میکنه 

ویتامین ای هم به لبت بزن 

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
چه ایرادی از پوستت میگیره؟

از هیکل و پوست بدنم که خیلی ایراد میگیره این اواخر اصلا نیگاهمم نمیکنه وقتی از حموم میام بیرون میگه اه اه برو لباس بپوش حالم بهم خورد😓

میگن پوست خوب و شفاف حاصل کبد سالمه من میخوام تحقیق کنم درمورد پاکسازی کبد و برم تو کارش

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌