2777
2789
از مشكي ديگه خسته شدم دوسال موهام پر كلاغي بود الان اين رنگيه تو عكس تيره تره البته

گلرو عکستو بردار دارم عصبی میشم غیرتم داره بیدار موشه 😖😖😖😖

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
[QUOTE=57260543]ای حونم سمیرا 😘😘😘 نانازی دیگه باید بیای زیارتم کنی از نزدیک 😁😁😁😁 ماله ۵سال پی ...

اره دقیقا مد بود این مدل مو😆😆😆😆 منم میزدم . عی خیدا 😆😆😆

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به نظرتون مانتو عیدم خیلی گل گلی نیست انتخاب شوهرم بود 😒 کلا با مانتو مشکی مخالف برای  اینکه م ...

نه خوبه عزيزم مباركت باشه

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
شیطونکی شیطونکی شیطوووونکککککییییییییییییی الووووووووو

جووووونم

ببخش عزیز دلم 

داشتم میانجیگری میکردم خون روون شده بود تو تاپیک 😆😆😆😆😆

الان دارم وضعیتامو چک‌میکنم😆😆

جونم عزیزدلم 

مرسی ، همش احساس میکنم هم خیلی گل گلی هم اینکه مناسب من 31 سال با 3 تا بچه نیست 

وا! مناسبه گلم. خیلی هم قشنگه. فقط اگه خیلی خساسی میتونی اون گلارو جدا کنی.‌

شمام عکس بذار ببینمت

بلا به دور 😲😲😲😲 نصفه شبی عکس شیطون بذارم ؟؟ 😲😲😲😲

عه نهههه خوب بود پنح کیلو که همش از صورت کم نمیشه. ۲۰ گرمش شاید صورت کم شه . بازم خوشگلی عزیزم 😘😘� ...

مرسی چشمات قشنگ میبینه بنظرم خودت خیلی خوشگلی که میترسی عکس بزاری چشمت بزنما😉😍

وا! مناسبه گلم. خیلی هم قشنگه. فقط اگه خیلی خساسی میتونی اون گلارو جدا کنی.‌

مسئله این شوهرم بخاطر اونا پسند کرد کلا عاشق لباسهایی که روشون کار شده 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
مرسی چشمات قشنگ میبینه بنظرم خودت خیلی خوشگلی که میترسی عکس بزاری چشمت بزنما😉😍

نه بابا من روم نمیشه بذارم 😆😆