2777
2789

دارم کناره های دفتر دخترم نقاشی میکشم 

امروز به سلامتی نشانه آ ا رو درس دادن بهشون 

۴ صفحه براش تزیین کردم کافیه یا بیشتر؟ 

چند صفحه آ رو مینویسن ؟

فکر نمیکنم بیشتر از ۴ صفحه بشه درسته؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

ذوقتو خریدارم افرین مامان مهربون ما دفتر شادی داشتیم خودش چاپ و طراحی داشت نیاز نبود اومدم تبریک بگم بهتون

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ذوقتو خریدارم افرین مامان مهربون ما دفتر شادی داشتیم خودش چاپ و طراحی داشت نیاز نبود اومدم تبریک بگم ...

ممنوووون عزیز دلم 😍😍😍

بوس با قلب برای قلب مهربونت خواهر جون😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

ممنوووون عزیز دلم 😍😍😍بوس با قلب برای قلب مهربونت خواهر جون😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

سلامت باشید عزیزم انقدر ادم اینجا بی محبتی نسبت به بچه میبینه یکی ذوق داره کیف میکنه 🥰😍🥰😍

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

ما ی ص باید روزنامه یا مجله بچسبونیم. ی صفحه نقاشی از کلماتی ک اول و وسط و اخرشون آ داره  ی صفحه هم سه خط آ سه خط ا مینویسن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ما ی ص باید روزنامه یا مجله بچسبونیم. ی صفحه نقاشی از کلماتی ک اول و وسط و اخرشون آ داره ی صفحه هم ...

روزنامه یا مجله.... چه سخت...😁

پس ۴ صفحه کافیه گفتم بیشتر نخواد 

چه ذوق خوبی داری ولی فکر نمیکنم بیشتر از دو صفحه بشه ولی بعد که مثلاً ب رو درس دادن هنوز با ا کار دا ...

قربونت بهترین😘😍❤️❤️❤️❤️

مرسی بابت انرژی مثبتی که میدین مهربونا🙏🏻❤️❤️❤️❤️