2777
2789

اگر خانمی کاملا کچل بشه اونوقت از کجای بدنش مو برمیدارند و به سرش پیوند میزنند ؟

کاربری دست دو نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر زنی کاملاً طاس بشه و در ناحیه‌ی پشت سر یا کنار سرش (که معمولاً «ناحیه‌ی دهنده» هست) هیچ مویی باقی نمونده باشه، پزشک مجبور می‌شه برای کاشت مو از بخش‌های دیگه‌ی بدن استفاده کنه.

به این روش می‌گن Body Hair Transplant (BHT) یعنی «پیوند موی بدن». در این حالت، پزشک ممکنه از قسمت‌های زیر مو برداره:

ناحیه‌ی پشت و روی بدن (مثل سینه یا کمر)

ران یا ساق پا

زیر بغل

ناحیه‌ی تناسلی (در موارد خاص و با اجازه‌ی بیمار)

البته باید بدونی که موهای بدن از نظر ضخامت، رنگ و سرعت رشد با موی سر فرق دارن، بنابراین نتیجه ممکنه صددرصد طبیعی نباشه. به همین خاطر، پزشک معمولاً سعی می‌کنه حتی از تعداد کمی موی باقی‌مانده در پشت سر استفاده کنه و در صورت نیاز، از موی بدن فقط برای پر کردن نواحی خاص کمک بگیره.

پاسخ چت جی پی تی

دیگه کلا راحت میشه

یه کلاه گیس میخره روزا میذاره سرش شبم در میاره میره حموم سرشم راحت و بی دردسر لیف میزنه و تمام.دیگه نه درگیر رنگ مو چی بذارمه نه این شامپو موهامو وز کرده و نه سرم مو ندارم و...

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من فقط تو عدالت خدا موندم یکی اونقد موهاش پرپشته جای سوزن انداختن نیس مو توی مویکی کم پشتهیکی تقریبا ...

موضوع اینه که دنیا محل زندگی نیست محل امتحان هست هر وقت اینو درک کردیم شکایت نداریم

کاربری دست دو نفره