2777
2789

نمیخام ناشکری کنم 

خداروشکر بابت داشتن این بچه 

ولی واقعیتش تا الان که داره میره پیش دبستانی نتونستم با این موضوع کنار بیام 

خیلی براش از خودگذشتگی هم کردم 

ولی هیچ وقت نتونستم مث مادرای دیگه باشم 

هر بار تو زندگیم با همسرم ب مشکلی برخوردم از چشم این بچه میدیدم ک اگه نبود راحت تر زندگی میکردم 

تو بارداریم 

لحظه به دنیا اومدنش هیچ حسی نداشتم 

خوشحال نبودم و خب با کلی مشکلات به دنیا اومد 

بخوام از جریاناتش بگم طولانی میشه و حوصله سر بر 

ولی من دارم بچه ناخاسته ای رو بزرگ میکنم که اونو عامل بدبختیم 

عامل بد هیکلیم 

عامل ادامه با مردی که هیچ جوره نمیتونم باش کنار بیام میبینم 

خیلی شبا از این بابت گریه میکنم 

دلم براش میسوزه 

به خدا گله میکنم ای کاش تو فرصت مناسبی بهم میدادیش تا قدرشو بهتر میدونستم 

تا مادر بهتری براش باشم 

من جز زمانی که یکی بهش زور بگه یا بزنش قلبم براش به درد نمیاد🥺 

لطفا و خواهشا اگه بچه نمیخاین 

اگه فک میکنین زندگیتون هنوز جا داره 

هنوز به ثبات نرسیدین 

هنوز خودتونو واسه مادر شدن اماده نکردین خاهشااااااا بچه نیارین 

که میشه یکی مث بچه بیچاره من

خدا لعنتت کنه 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذر زمان درست میشه یه روزخودتوجمع وجورمیکنی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

خوب آخه اینجوری میشه دو سر باخت هم میگن سقط کنی دیگه زندگیت مثل قبل نمیشه و گناه کبیره داره و قتله و خدا نمی‌گذره به دنیا بیاریش هم بدبخت میشه خدایی باید چی کار کرد؟ 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

عزیزم چقد ناراحت شدم هم دلم برای خودت سوخت هم اون بچه

نمیدونم چی بگم واقعا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه ای که تو نوزادیش من یکبار هم جز برای شیر صدای گریشو نشنیدم 

بچه ای که شیر خودمو بش ندادم 

بچه ای که هزاران لعن و نفرین بهش میکردم 

ولی همین که هفت هشت ماهه شد کسی بهم نزدیک میشد واسه دعوا یا چیزی خودشو میکشت برام 

بچه ای که تو کل فایل به عاقلی معروفه 

بچه زیبا و چشم رنگی 

بچه تپلی ک همههههههه ازش حرف میزدن 

شده بود نقل مجلس 

ولی منی ک خودم بدقیافه بودم 

حتی از دیدن چهرش هم لذت نمیبردم 

شما دیگه نخواستینش و نتونستین قبولش کنین.پسر منم ناخواسته شد و ۴ ماه اول نمیدونستم بماند چ ترس و استرس و ناراحتی کشیدم .اما یک تارموشو با تموم دنیا عوض نمیکنم .جونمو میدم براش .مگه میشه یع مادر بچشو عامل مشکلاتش بدونه؟ اون بچه چ گنای داره مگه با خواست خودش اومده؟ شما بدنیا آوردیش و مدیونش هستی مادرشی .طرز فکرتو درست کن .بچه ها فرشتن 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من بچه  دومم ناخواسته بود درحالی که اولی  دوماهش بود باردار شدم فقط خدا میدونه فشاراییبهم اومد به کوه میومد اب میشد  اما یک آن  ازچشم  این طفل معصوم ندیدم  والان  حاضرم تمام روح و جسممو وکل اسایشو ارامش زندگیمو براش بدم 

برات دعا میکنم مهر بیشتری نثار بچت کنی ودیدگاهتو تغییربدی

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

چقدر دردناک

بچه منم ناخواسته هست تو شرایط خیلی بدی هم به دنیا اومد.مادرم چند روز بود فوت کرده بود که فهمیدم باردارم. بچه بودم. شرایط مالیمون هم خیلی خیلی بد بود ولی نمی دونم چطور شد از همون موقع که فهمیدم باردارم عاشقش شدم از هر مادری عاشق تر. احساس کردم حس مادر و فرزندی که با فوت مادرم تموم شده بود داره دوباره خلق میشه