2777
2789

سلام خط همراه اوله ،الان برام پیامک جزییات صورت حساب مهرماه اومد ،در صورتی که خودم درخواست نکرده بودم ،یعنی کسی رفته چکم کنه؟

جزییات یعنی چی؟ شماره هایی ک باهاشون تماس گرفتی؟

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه منم اومد.هر ماه میاد.چیز عجیبی نیست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نه پول بسته اینترنت ،پول پیامک ،پول مکالمه ،ابانماه ،مالیات

هر ماه نمیاد مگه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

برا من اولین باره خودش فرستاده قبلا یه نفر که اپیکیشن همراه اول داشت درخواست میداد بعد برام میفرستاد

واسه من هر ماه میاد.

واسه پسرم و همسرم هم میاد.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی