2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه غم دارند تاپینک اخرمو بخون

دختر چرا دوباره برگشتی بش!!وقتی جدا شده بودی .همون مادرشوهرته نمیزاره زندگیتون خوب بگذره .مطمئن باش جادو اینا میزنه برات سر بارداریا میخوای سقط کنی یا سقط میشه نزار به ارزوش برسه بچه رو بدنیا بیار بسو یه مادر سخت برای بچه ت اون قویت میکنه هیچکی نمیتونه تو زندگیت سرک بکشه چه برسه دخالت

حالا دیگه به فکر بچه تو شکمت باش بش فکر نکن شاد باش تقویتیاتو بخور

اینم بزرگ بشه مثل همونه ناشکری نیست به خدا دوسش دارم اما شوهرم عادت داره چیزای که من دوسشون دارم ازم بگیره عذاب وجدان هم نمیگیره ولی خدا کنه خارج از رحمی چیزی باشه بتونم خلاص شم این دفعه اینم خراب شه هرگز یه قدمم برای درست کردنش تلاش نمیکنم

تو تصمیم خودتو گرفتی دیگه

نه نگرفتم ولی اشتباه من همونجا بود میدونستم زندگی قبلمو خانوادش خراب کردن ولی خانوادش عوض نشده که باز برگشتم میدونی الان دارم چقد عذاب میشکم شبیه نقره داغه دلم آتیش گرفته