2777
2789

دوروز بود خارش شدید داشت و از دیشب خشک شده کلا 

معذرت می‌خوام این خشکی می‌تونه در اثر خاروندن زیاد باشه؟درمانش چیه .پنج ماه و نیمه زایمان کردم و الان اینجوری شدم تورو خدا راهنماییم کنید خیلی اذیتم.البته پنج شنبه بعد پنج ماه پنج شش ساعت پیاده روی کردم تو بازار بعدش احساس میکنم داخل واژنم اومده پایین . بعدشم که اینجوری شدم 

فقط کافیه به آیدی زیر در تلگرام یا روبیکا پیام بدین تا ۵۰ هزار تومان شارژ رایگان دریافت کنید 

همچنین می تونید بگید تا ۵۰ تومن به حساب تون بزنم

به آیدی زیر پیام بدن تا بگم چیکار کنید

eor1404

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر

از کم کاری تیروییدم میتونه باشه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

زایمانم هم طبیعی بود

من تجربه طبیعی ندارم خودم سزارین بودم

ولی خواهرشوهر میگه بعد طبیعی انگار همه چی تو وازژن رو به پایین میاد بدن مث قبلش نیست

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دکتر میری معاینه میکنه اگر فقط خشکی هست مشکلتون پماد داخل وا.  ژن میدن و همچنین پمادی که برای خارج اون ناحیه هست. در داروخونه بری بگین میدن با دکتر داروساز خودش صحبت کن. 

دکتر میری معاینه میکنه اگر فقط خشکی هست مشکلتون پماد داخل وا. ژن میدن و همچنین پمادی که برای خارج ا ...

اون پماد هارو نمیدونین اسمشون چیه؟ درمان میکنن. یا فقط زمان استفاده خوبه