2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دومو اوردم همه میگن خیلی شکسته شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 60 پست
میگن شیرپاستوریزه براش سنگینه مامانمم گفت شیر پاستوریزه بده دیگه

نه چرا باید سنگین باشه، من پسرمو از یک سالگی میدادم.‌ولی اگر شیر پاستوریزه هم بهش نساخت کلا بهش شیر ندهه، بچه های که شیر مادر یا شیر خشک نخورن‌‌ غذا زیاد میخورن، راحت میشی 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بعد این همه پیام جواب که نمیدی میگن دیگه شیر نیاز نداره ولی منم میگمبچه ۱سسال و نیمه شیرش قطع کن ما ...

عزیزم بچه ها نمیزارن بیام جواب بدم 

ازامروز شرومیکنم شیرپاستوریزه میدم ببینم چی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکاب دادم دیروز بردم دکتر گفت کمخونی و کمبود ویتامین دی داریپوستمم خیلی کدروتیره شده

افکار منفیت هم بابت همینه حتما درمان کن . همه اینا موقته به حرف اون ادمای مزخرف هم اهمیت نده . یه روزی خدا رو شکر میکنی بابت این که سختیا رو کشیدی و  هر دو رو باهم بزرگ کردی تموم شد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ده سال خودت نمیخواستی یا نمیشد...??.میدونم سخت برات ولی الان تو آرزوی منه کاش منم جای تو بودم

نمیشدم باردارم میشدم سقط میشد

انشاالله یروز توهم مثل من دوتا بچه پشت هم خدابهت بده ب این خستگی برسی😁

منم دوتا ۵ سال ویساله دارم خیلی سخته ولی ارزششو دارن

یوقتایی شدید خسته میشم زانوهام دردمیگیره 

از خونه بهم ریخته نق نق بچه ها احساس میکنم درحق بچه اولم ظلم کردم مخصوصن شب بیداری ادمو از پا درمیاره 

اهان الان فهمیدم.ب خدا قسم چشمام خیس اشکه از این معجزه هایی ک هم وطنام تعریف میکننبعد سالها نازایی خ ...

اخی عزیزم.چندوقته اقدامی؟ 

اگه لیاقت داشته باشم دعاگوتون هستم .انشاالله خدابهترین مصلحتو براتون درنظر بگیره.اینکه گفتی هرشب گریه میکنم یاد خودم افتادم که برای دومی همین انتطارهارو کشیدم ونمیشد.یه شب سایت بودم یه کاربر گفت برای بچه دارشدن ذکر استغفار زیاد بکنید اون شب باحال دل تا صبح خوندم وگریه کردم وواقعا جواب داد.انشاالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه😘

خسته ای و حق داری

منم دو تا دارم تقریبا هم سن بچه های شما.این روزا هم میگذره..

چون استراحت نداری و خستگی تو چهره ات میمونه بقیه این‌ حرفارو‌‌ زدن.نگران نباش،یه روزی همه اینا خاطره میشه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اخی عزیزم.چندوقته اقدامی؟ اگه لیاقت داشته باشم دعاگوتون هستم .انشاالله خدابهترین مصلحتو براتون درنظر ...

از پارسال

پس تو هم مثل من در انتظار دومی بودی و خدا اون موقع صلاح نمیدونست...

چه قدر خوشحالم کردی ک گفتی نتیجه گرفتی کاش بیشتر توضیح بدی

من همین الان ذکر استغفارو با دل شکستم میخونم.همون استغفرالله هست دیگه؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
از پارسالپس تو هم مثل من در انتظار دومی بودی و خدا اون موقع صلاح نمیدونست...چه قدر خوشحالم کردی ک گف ...

بله استغفرالله ربی واتوب والیه .از ته دلت بخواه اگه کم وکسری برای بچه اولت گذاشتی وجایی ناخواسته بهش ظلم کردی ببخشتت ولایق دوباره مادرشدن بکنتت.من اون شب همه حرفهام باخدا همین بود 😓🥹🥹 

منم نزدیک به یسال بود اقدام بودم .راستی مرتبم روغن سیاهدانه از روی شکم به رحمم ماساژ میدادم 

بله استغفرالله ربی واتوب والیه .از ته دلت بخواه اگه کم وکسری برای بچه اولت گذاشتی وجایی ناخواسته بهش ...

دقیقا با پاراگراف اول حرفات کاملا موافقم

گاهی ب خاطر ظلمایی ک کردیم خصوصا ب بچه بی گناه و پاک،خدا دیگه لایق نمیدونه تا دوباره مقام مادری رو بهمون ببخشه

الان من توبه میکنم از تمام گناهام و سعی در جبرانشون دارم

اون ذکرو هم میگم

کاش بشه بیام بگم ک دعای خیرت در حقم مستجاب شده

یعنی میشه؟🥺

دقیقا با پاراگراف اول حرفات کاملا موافقمگاهی ب خاطر ظلمایی ک کردیم خصوصا ب بچه بی گناه و پاک،خدا دیگ ...

الهی امین .واقعا از ته دلم خواستم طعم شیرین دوباره مادرشدنو بچشی🥹🤲🤲انشاالله بحق همین شب عزیز دلت خوش بشه

الهی امین .واقعا از ته دلم خواستم طعم شیرین دوباره مادرشدنو بچشی🥹🤲🤲انشاالله بحق همین شب عزیز دلت ...

ممنون جانانِ مهربون

چقدر زیبا و دلی هم وطناتو دعامیکنی

الهی آمین ب دعای خیرت

#حاجت_روا‍ و #عاقبت_به_خیر‍ باشی