2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم پیش میاد مادر شیر داشته باشه نده..

شیر که باشه رگ میکنه انقدر پر میشه سینه که نخوای هم نمیتونی ندی به بچه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

من از خدام بود بدم نوزادم يك هفته رفت nicu اون از خدا بي خبرها با شيشه شير دادن در حاليكه بايد با قط ...

من سه ماهی ندادم خسته شده بودم همش بچه بغلم بود داشتم شیر میدادم شیرخشکیش کردم ولی یبار تب کرد برای دندون بهش سینه میدادم آروم میشد از اون موقع بازهم شیرم جاری شد دیگه الان هردو رو میخوره چون سر پستونک شیشه شیرش هم خیلی کوچیک و نقلیه شبیه سینه مادره فک کنم اون خیلی تأثیر داشت که بازم برگرده به شیر من.پستونک هم یکی دو سه ماه اول میدادم الان اصلا نمیگیره چون بزرگه برای دهنش بدش میاد.برای بچه اولم شیشه شیرش سر پستونکش خیلی بزرگ بود اونو گرفت دیگه هرگز سینه نگرفت 

کم پیش میاد مادر شیر داشته باشه نده..شیر که باشه رگ میکنه انقدر پر میشه سینه که نخوای هم نمیتونی ندی ...

منم شیرم کمه هم شیر خشک میدم هم شیرخودم.غذا هم دیگه میخوره یکسالشه.ولی بشدت هورمونها بهم میریزن میل جنسی هم صفر مطلق میشه خیلی برام جالبه این میخواستم بدونم برای همه اینجوریه ینی آدم باید به بچش‌برسه فقط خخخ

من سه ماهی ندادم خسته شده بودم همش بچه بغلم بود داشتم شیر میدادم شیرخشکیش کردم ولی یبار تب کرد برای ...

خدا شاهده شيشه شير نوزادم رو كه از nicu كرفتم قطره قطره از توش نميومد شر شر ميومد. بعدش خيلي سعي كردم حتي پيش ماما رفتم ولي ديكه نشد.من هنوز شيرم خوب راه نيفتاده بود بجه ديكه تلاشي نكرد وقتي شيشه كرفته بود

خدا شاهده شيشه شير نوزادم رو كه از nicu كرفتم قطره قطره از توش نميومد شر شر ميومد. بعدش خيلي سعي كرد ...

خب شیشه شیر خارجی خودت باید میخریدی میدادی بیمارستان ک به بچه شیر بدن

خودتم باید میرفتی کنارش 

خدا شاهده شيشه شير نوزادم رو كه از nicu كرفتم قطره قطره از توش نميومد شر شر ميومد. بعدش خيلي سعي كرد ...

باز خوب بود بهش شیر میدادن بهش می‌رسیدن خودش جای شکر داره.خیلی جاها نمیرسن به نوزاد.با سرنگ هم سخته می‌پره تو جلوی نوزاد.اصلا دیگه بهش فکر نکن هیچ اشکالی نداره 

خب شیشه شیر خارجی خودت باید میخریدی میدادی بیمارستان ک به بچه شیر بدنخودتم باید میرفتی کنارش

راستش بعدا فهميدم اينجور شره ميكنه و حتي بعدا فهميدم اينا اصلا نبايد با شيشه ميدان با قطره جكان يا سرنك بايد ميدادن كه نوزاد به يشه عادت نكنه واسه راحتي خودشون با شيشه دادن. تايمهاي كمي ميذاشتن كنارش باشم nicu زياد راه نميدادن

بچه های من نارس بودن و باید هر دوساعت حتما مقدار معین شیر میخوردن تا افت قند پیدا نکنن 

هردوساعت شیر دادن ب بچه نارس اومم با فک ضعیف که هرکدوم نیم ساعت طول میکشید 

و بعد اون زدن پشت کمرشون تا باد گلو بدن 

فرصت خواب نداشتم چه برسه تغذیه کافی 

خیلی دوست داشتم شیر بدم ولی واقعا در توانم نبود 

به مرور هم خشک شد 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
راستش بعدا فهميدم اينجور شره ميكنه و حتي بعدا فهميدم اينا اصلا نبايد با شيشه ميدان با قطره جكان يا س ...

عزیزم همه جا با شیشه میدن 

با قطره چکون هم میدادن بچه ضعیف میشدمهم اینه چون بچه نجات پیدا کرده 

میتونستی شیرت بدوشی تو شیشه بریزی بدی 

در کل بچه وفتی مزه شیر خشک بفهمه ذیگه شیر بی مزه مادر نمیخواد