2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین‌من پول نداشتم چندتادکتررفتم همه گرون بیخیال شدم‌بعدیکیودیدم گفت عمل دادم یه هفته دیگه دکترهوشنگ ...

بعدرفتم پیش دکتردیدم‌چقدقیمتش مناسبه برای اردتونسی دکترمحمدی ومعرفی کرددکتردندونم اونم عالی بهترین دکتر اونجارفتم اونم دیدم‌گرون گفت بعدبه لطف خدابه طورمعجزه اونی که تموم زندگیمه بهم کمک کردمن رفتم عمل کردم تموم کاراموکردکه بعدکم کم بهش پس بدم‌

بعدرفتم پیش دکتردیدم‌چقدقیمتش مناسبه برای اردتونسی دکترمحمدی ومعرفی کرددکتردندونم اونم عالی بهترین د ...

هزینه ارتودنسی چقدر شد ؟ 

ارتودنتیست شما اسم و فامیلش چیه؟

اره شهاب عزیزی خوبه 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

مشاوره بری پول نمیخوادبرومشاوره شودندونات ببینه میگه مشکلت چیه ولی هوشنگی عالیه من قبولش دارم وهمه اونای که میدونن هوشنگی کیه چیه قبولش دارن‌هم‌کمترازهمه پول میگیره هم کارش عالیه

هزینه ارتودنسی چقدر شد ؟ ارتودنتیست شما اسم و فامیلش چیه؟

عزیزی تو کلیینگش دارن متخصص ارتودنسی 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)