2777
2789
عنوان

سنتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 78 پست
درس خواهرم درسسسس🤣🤣🤣البته الانم بیکار نیستم ولی دلم برای سایت و دوستام تنگ شده بود@سارههههههههههه ...

وااای این درسا خیلی مزخرفن🤦‍♀️ لاقل سر بزن ولی کمتر بزن ب درسات هم برس 

ای بابا😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام اسرا چطورییی❤️💖✨️

سلام 

مرسی خوبم تو خوبی ؟ 

پیام دادی اون موقع تعلیق بودم نتونستم جواب بدم بعدم کلا یادم رفت حافظه ماهی دارم 😁💘

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

وااای این درسا خیلی مزخرفن🤦‍♀️ لاقل سر بزن ولی کمتر بزن ب درسات هم برس ای بابا😂😂

واقعا خییییلی مثلا ادبیات چه سمیه 😐🌂💔سخت تر از ادبیات نهم ندیدممممم 

منم تصمیمم همینه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سلام مرسی خوبم تو خوبی ؟ پیام دادی اون موقع تعلیق بودم نتونستم جواب بدم بعدم کلا یادم رفت حافظه ماهی ...

منم خوبم مرسیی

عیب نداره🤣✨️

دلم گرفته بود هیچ کدوم از دوستام نیستن سایت الان اوکی شدممم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سه روزه رفتم چهل سالگی😶😂

خدا حفظتون کنه🥹🥹🥹🥹💖💖💖

دیگه میتونم روی مشورتشون حساب کنم🤣

😂😂😂ولی بعضی کاربرای کم سن هم واقعا مودب وعاقلن .

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیروبرای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

وای درس اولش رو یادمه خیلی سخته و سم🤦‍♀️ ببین ولی مثل خر بشین😂ایوللل

وای درس اول خیلی سخت بود فقط خداروشکر تموم شددد🤣🤣🤣معلمون از درس ۱ امتحان گرفت شدم ۸ و نیم از ۱۰🤣💖

منم خوبم مرسییعیب نداره🤣✨️دلم گرفته بود هیچ کدوم از دوستام نیستن سایت الان اوکی شدممم

خداروشکر 

اره الهه هم کم میاد کلا من نمیبینم شایدم نمیاد توهم که تازه اومدی 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند