2777
2789
عنوان

من یک معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 43 پست

والا من خودم به همه ی اینا رسیدگی می کردم الان پسرم یازده سالشه و باز من باید دنبالش بدوم .ببینید شاید برای شمای معلم لذت بخش باشه بچه ی مرتب و درس خوان ولی اگه پشتش یه مادر با حال بد باشه چه ارزشی داره برا بچه .به غیر زده شدن از درس .

اگه هم به معلم بگیم یه چند روز با من مادر همکاری کن تا بتونیم بچه را مستقل کنیم . دور از جون شما .سواستفاده میکنه و اگه بچه همش هم کامل ببره باز گیر میده به بچه و یه جورایی با بچه لج میکنه .در حالی که من اصلا هنوز بچه را رها نکرده بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شما هست ولی معلم باید درسشو بده مطابق زمان بندی کتاب جلو بره و اینکه بچه ها انگیزه ندارن نرمال ...

دانش اموز معلمی میخواد که مرتب تکالیفش را ببینه تا رقبت کنه به نوشتن نه اینکه یا بده به چند تا بچه یا کلا نبینه .

کاربرگ میده ولی وقت نداره تصحیح کنه .بچه ها هم با این فکر که معلم نمیبینه با زور مینویسند .

والا من خودم به همه ی اینا رسیدگی می کردم الان پسرم یازده سالشه و باز من باید دنبالش بدوم .ببینید شا ...

حق با شماست متاسفانه بچه های این دوره از نظر درسی وابسته ان از نظر های دیگه بزرگ‌شدن و مستقل میخوان باشن 

ولی شما بهش بگو که کن تمام این سال ها کنارت بودم و کمکت کردم الان روزی رسیده که باید جواب خوبی ها و زحمت هامو ببینم جواب خوبی های منو با درس خوندن به موقع میدی 

بهش بگو همه چی اندازه داره بازی .گوشی .....

در طول روز باید برای درس هم وقت بزاری تا ادم‌موفقی باشی 

تا جایگاه خوبی توی اجتماع داشته باشی 

بهش بگو من الان کمکت میکنم ولی اگر اینطور ادامه بدی ی روزی میرسه که خستم میکنی و کلا رهات میکنم 

ی مدتم رهاش کن حرص و جوش نخور به معلمشون بگو‌تذکر بده و دعواش کنه 

دانش اموز معلمی میخواد که مرتب تکالیفش را ببینه تا رقبت کنه به نوشتن نه اینکه یا بده به چند تا بچه ی ...

بله دقیقا کوتاهی معلمشون هست معلم هفته ای یک بار حداقا باید تکالیف رو ببینه

حق با شما هست ولی معلم باید درسشو بده مطابق زمان بندی کتاب جلو بره و اینکه بچه ها انگیزه ندارن نرمال ...

والا کمک میکنم..خودش فراریه..حسرت به دل موندم یه بار بیاد بشینه بگم مامان بیا املا بگو..یا سوال بپرسه 

...
بله دقیقا کوتاهی معلمشون هست معلم هفته ای یک بار حداقا باید تکالیف رو ببینه

والا معلم های ما هر روز تکلیف میدیدن..هفته ای نبود..روزانه بود.تکالیفمون هم خیلی بود..رونویسی داشتیم..غلط دیکته‌‌‌..هر شنبه هم امتحان املا داشتیم و هم بقیه درس ها...

...
نمیگن همشون همین مدلی ان بچه های این دوره زمانه صبور باشید

چشم..صبور هستیم😔خیلی باهوشه پسرم..نگارشش عالیه..فعل و فاعل همه رو میفهمه..معنی کلمات  و مخالف سریع یاد میگیره..جمله نویسیش عالیه...ولی املا ضعیفه..از روی کتاب هم غلط مینویسه..نمیدونم دلیلش چیه

...
والا معلم های ما هر روز تکلیف میدیدن..هفته ای نبود..روزانه بود.تکالیفمون هم خیلی بود..رونویسی داشتیم ...

معلم اگر وقت بزاره هر روز تکالیف ۴۰دانش اموز رو ببینه وقت نمیکنه درس بده برای قضاوت دو‌روز برید سر کلاس بشینید ببینید چه خبره 

معلم اگر وقت بزاره هر روز تکالیف ۴۰دانش اموز رو ببینه وقت نمیکنه درس بده برای قضاوت دو‌روز برید سر ک ...

چجوری پس معلمای قدیم میتونستن..معلم پسر من پارسال هفته ای هم نگاه نمی‌کرد.‌.هیچوقتم باز خورد خوب نگرفت..انگیزه نداشت کلا..نمره ورزش و هنر و قرآن و انضباط چرا باید بهش خوب می‌داد.‌نمره خیلی خوب نداد بهش..آخرش گفت اشتباه شده

...
والا معلم های ما هر روز تکلیف میدیدن..هفته ای نبود..روزانه بود.تکالیفمون هم خیلی بود..رونویسی داشتیم ...

وقت نمیشه

۴۰تادانش اموز رو ساکت کن کلاسومدیریت کن بابا بچه های امروزی

تکالیفوبگو تدریس کن امتحان بگیر کلی طرح از اداره میاد اوناروانجام بده و...

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺