2777
2789
عنوان

شما با خانواده شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
حتما محتاجه ایناهم خبردارن توچته؟؟؟؟؟؟

من چم نیست.این چه طرز حرف زدنه؟ 

وقتی خانواده شوهری که ۱۱ ساله نه تبربک گفتن برای من نه چیزی چی شده حالا واسه اون تولد گرفتن؟ واقعا سخته فهمیدن حال من؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم زنگ بزنگی گلگی کنی خودتو کوچیک و بخیل جلوه میدی طوری رفتار کن که اصلا عین خیالت نیست تو زندگیا اونقدر خوشبختی نیاز به توجه از جانب اونا نداری 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

حب شاید اونم قبلا این کارو کرده الان براش جبران کردن

دلیل نیست که تورو دوست نداشته باشن

شاید اونم ارتباطاطش خوبه واسه همین راحتن باهم

من ابجیم هرکیو میبینه سریع رفیق میشه و یه جوری بحث باز میکنه طرف کلا سفره دلشو باز میکنه 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
من چم نیست.این چه طرز حرف زدنه؟ وقتی خانواده شوهری که ۱۱ ساله نه تبربک گفتن برای من نه چیزی چی شده ح ...

میدونم میگم حتما نیازمنده خب 

گوربابای تک تکشون اصلا بجزخانواده خودت اونارو اقوام حساب نکن منم این مشکل رو دارم ولی ولشون کردم حدود یکسال ونیمه هیچکدومو ندیدم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

وا چ حسودی تو

خب لابد باهم مراوده دارن گرم وصمیمی ان 

دیگ این فکرکردن نداره

فکرکن خانواده شوهرم واسه جاریم تولد گرفتن واسه من ک ده ساله عروسشونم نگرفتن 

خب من چرا حسودی کنم؟

لابد بیشتر گرم گرفته دوسش دارن 

این مقایسه ها چیه 

چقد بی اعتماد بنفسید

توروخدا سرتون تو زندگی خودتون باشه هی ب حاشیه نکشونید مغزتوتو 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بچه ها بخدا انگار یه سنگ توی دلمه .دلم میگیره میخوام گریه کنم ولی گریه هم نمیاد یه حالیم.

حرفمو به کسی نمیتونم بگم گفتم اینجا بگم.

مرسی از حرفاتون .

کاش ادما اینقدر بد نباشن  کاش هیچ کس بین هیچکی فرق نزاره.

چرا وقتی تا حالا به عروس خودت حتی تبریک هم نگفتی و من اینقدر بی زبونم تا حالا حتی به زبون نیلوردم کارتو و انتظاری هم ازت ندارم.چرا جلو چشم‌من میری برای یه غریبه تولد میگیری؟؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اگر تو زندگیت میخای راحت و بدون دردسر زندگی کنی،از کسی توقع هیچی نداشته باش. هر کی هر کار برات کرد شمام متقابلا همون کار رو براش انجام بده، گله و شکایت هم پیش شوهرت نکن. اون بدبخت فلک زده در جریان چیزی نیست و فقط اعصابش خورد میشه