2777
2789
عنوان

marzi گریان 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 56138 بازدید | 125 پست

عزییییزم

الان چون پوست بعد شیر خوردن مداوم بچه ها نازک میشه هم حساستره وهم زودتر زخم میشه 

منم این مشکلو دارم هنوز.

ولی دختر من که نه ده ماهه بودو گاز میگرفت از رو شیطونی مادرم میگفتن بی تفاوت باش عکس تلعملتو ببینه بدتر میکنه،ولی نمیشد😐البنه بچه من دوماه بزرگتر از آیه خانوم بودو از قصد اینکارو میکرد

یهو جیغ میزدم اصلا دیگه میترسیدم بهش شیر بدم بعد از سرش افتاد 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
عزییییزم الان چون پوست بعد شیر خوردن مداوم بچه ها نازک میشه هم حساستره وهم زودتر زخم میشه  من ...

منم امروز ظهر که گاز گرفت غیر ارادی جیغ کشیدم اونم کلی خندید😐

عصر هم باز گاز گرفت اما دیگه از دهنش نکشیدم که جر بخوره دماغشو گرفتم ول کرد ولی خیلی دردناکه

من درد زیاد کشیدم واسه این دختر و تحمل کردم اما تحمل این یکی واقعا از حدِ توانم خارجه😢

چقدر طول کشید تا گاز گرفتن از سرِ دخترت افتاد؟

من از الان استرس گرفتم که اگه دندونهای بالاییش رو در بیاره چیکارم میکنه😨

ای کاش اونارو بعد از یکسال در بیاره لااقل

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز ظهر که گاز گرفت غیر ارادی جیغ کشیدم اونم کلی خندید😐 عصر هم باز گاز گرفت اما دیگه از دهنش ...

ببین تا زمانی که بالایی روهم دربیاره همینه

من دخترم نه ماهگی پایینا رو همزمان دراورد ویادمه تابستون گازاش شدید بود وواقعا تیز 😢

چون خارش میده لثه هاش واگه عکس العمل ببینه تکرار میشه .

سخته میفهمم

من واقعا موقع شیر دادن استرس میگرفتم ودختر من از قصد اینکارو میکرد چون من جیغ میزدم یا گاهی اخم میکردم مال منم زخم میشد مثل اوایل شیردهیم😣

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

بهترشدی؟ کرم شقاق سینه زدی یا روغن زرد؟ روغن که معجزه میکنه. سینه ت رو بدوش سنگین و توده ای نشه. اما مستقیم نده بمکه که بدتر میشه.اون یکیو بده.اگر زخم بمونه شانه درد میشی من تو سایت هم اینو خوندم

بهترشدی؟ کرم شقاق سینه زدی یا روغن زرد؟ روغن که معجزه میکنه. سینه ت رو بدوش سنگین و توده ای نشه. اما ...

بهترم خداروشکر

کرم شقاق زدم

دیشب اصلا نتونستم بهش شیر بدم دوشیدم ریختم

اما امروز بهترم تونستم شیرش بدم

ممنونم عزیزم

مرضیه جان، وقتی آیه جان رو صدا می کنید نسبت به اسمش واکنش نشون میده؟ یعنی اسم خودش رو می دونه؟

آره ولی همیشه نه

بعضی وقتها که سرگرم بازیه هرچی صداش میکنم محل نمیده😁

اما بعضی اوقات هی اسمهای مختلف رو میگم و نگا نمیکنه تامیگم آیه برمیگرده😍

چطور؟

وای مرضی بگردم میفهمم حالتو. میثاق ماه پیش ک 7 ماهش بود کم کم داشت دندون دوم در میاورد میخارید لثش محکم گاز میگرف😭 یکی دوبار دعواش کردم بعدشم کل هاله رو تودهنش میکردم نمیتونس گاز بگیره. خداروشکر یادش رف وگرنه دیگه نوک میمی نداشتم😆

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
وای مرضی بگردم میفهمم حالتو. میثاق ماه پیش ک 7 ماهش بود کم کم داشت دندون دوم در میاورد میخارید لثش م ...

وای جدا؟

یعنی کل هاله رو توی دهنش کنم نمیتونه بگیره؟

وای خدا عمرت بده دختر منم از این به بعد همین کارو میکنم

وای جدا؟ یعنی کل هاله رو توی دهنش کنم نمیتونه بگیره؟ وای خدا عمرت بده دختر منم از این به بعد همین ...

اره تمرکزش بهم میریخت میثاق. امتحان کن با دستت نگهدار ک نتونه بیاره بیرون. امیدوارم موفق شی😆 

راستی اگه خیلی زخمه کاور سینه دارن داروخونه ها. سیلیکونیه رو نوک میمی قرار میگیره گازم بگیره دیگه زخم نمیشه

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
اره تمرکزش بهم میریخت میثاق. امتحان کن با دستت نگهدار ک نتونه بیاره بیرون. امیدوارم موفق شی😆  ...

امتحان میکنم ممنونم عزیزم

رابط شیردهی سیلیکونی دارم دیروز که سینم رو پاره کرد گذاشتم که با اون شیرش بدم شروع کرد جیغ کشیدن

ترسیدم یه موقع سینم روپس بزنه برش داشتم

امتحان میکنم ممنونم عزیزم رابط شیردهی سیلیکونی دارم دیروز که سینم رو پاره کرد گذاشتم که با اون شیرش ...

عزیزم😯 مامیم میگه عکس العمل نشون بدی خوشش میاد بیشتر میگیره. لهش کن از طرفم عسلو😍😍😍😍😝

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
آره ولی همیشه نه بعضی وقتها که سرگرم بازیه هرچی صداش میکنم محل نمیده😁 اما بعضی اوقات هی اسمهای مخ ...

ممنونم مرضیه عزیز از پاسخت  خواهر زاده من حدودا دو ماه از آیه جان کوچیکتر هست و هنوز خیلی واکنش نشون نمیده به اسمش... هر از گاهی وقتی صداش می کنیم بر می گرده که بیشتر فکر می کنم جذب صدا میشه و اسمشو نمی دونه هنوز....ان شاء الله که شما و دختر گلتون همیشه سالم و شاد باشین و زندگی پر آرامشی داشته باشین.