2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست
نیار لطفا میخوای فرق بزاری خواه ناخواهم میزاری

همیشه همینقد بدبینی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدام کردی نشد؟؟؟؟ تحت نظر هستی ؟

اقدام نداشتیم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

اگه واقعا حوصله و اعصاب و از نظر مالی وضعیتتون خوبه بیار به حرف این و اون گوش نده دیگه هرکسی ی نظری داره قرار نیست همه مثل هم زندگی کنن. خودت از همه بهتر صلاح خودت و بچه هات رو میدونی

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اقدام نداشتیم

وقتی شرایطش رو داری و ذوقشو حتما اقدام کن من خودم ارشدم همسرم دکترا هر دو شاغل درآمد اوکی و اعصاب به شدت آرام و صلح طلب سومی رو باردارم باید شرایطت رو بسنجی خب منم ۳۹سالمه معطل چی هستی؟روی برنامه جلو برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی شرایطش رو داری و ذوقشو حتما اقدام کن من خودم ارشدم همسرم دکترا هر دو شاغل درآمد اوکی و اعصاب به ...

منونم از حضورت و کامنت امیدوار کننده شما

😍😍😍

وقتی شرایطش رو داری و ذوقشو حتما اقدام کن من خودم ارشدم همسرم دکترا هر دو شاغل درآمد اوکی و اعصاب به ...

چه جالب 

شرایط و‌ تحصیلات و حتی سن شما شبیه من و همسرمه‌

ولی ما فکر یکیش هم نیستیم . چه برسه سومی 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم بچه هات چن ساله هستند؟

۱۵ و ۱۲

چه جالب شرایط و‌ تحصیلات و حتی سن شما شبیه من و همسرمه‌ولی ما فکر یکیش هم نیستیم . چه برسه سومی

خب شما چارت زندگیت و‌برنامه هات قطعا روی موارد دیگه چیدی اهداف و‌حس خوب در زندگی هر کسی متفاوته الهی هر تصمیمی دارید دلتون خوش باشه خالتون عالی باشه بهترین ها براتون رقم بخوره عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شما چارت زندگیت و‌برنامه هات قطعا روی موارد دیگه چیدی اهداف و‌حس خوب در زندگی هر کسی متفاوته الهی ...

ممنون عزیزدلم 

ایشالا شما هم تو زندگی قشنگتون پر برکت و شادی و عشق باشه 

میتونم سن همسرتون رو بپرسم ؟ و اینکه کی‌ ازدواج کردین و بچه ها چه سنی هستن ؟ 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ممنون عزیزدلم ایشالا شما هم تو زندگی قشنگتون پر برکت و شادی و عشق باشه میتونم سن همسرتون رو بپرسم ؟ ...

همسرم ۴۳سالشونه دخترم ۱۴سالشه و پسرم ۹ 

خودم بعد از زایمان برای دکترا شروع میکنم چون من خیلی آدم آروم و راحتی ام هر دو بچه ام هم هیچ کدومشون اذیت نکردن یعنی نه واکسن نه دندون نه مثلا رفلاکس خیلیییی شرایط نرمال برام جلو رفت الانم که توی ۶ماهم هنوز سرکارمو میرم و ابدا مسئله ای ندارم شکرخدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم ۴۳سالشونه دخترم ۱۴سالشه و پسرم ۹ خودم بعد از زایمان برای دکترا شروع میکنم چون من خیلی آدم آروم ...

عزیزدلم

امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی فارغ شی 

فردا ثبت نامه دکترا هست . اگر میتونی خودتو برسونی و سخت نیست برات ثبت نام کن 

همسرتون هم هم سن همسر منه دقیقا

خیلی جالبه دو تا زوج‌ انقدر شبیه و انقدر متفاوت 😍