2789
ینی چی😂

یعنی (کمیت) تعداد خواستگار مهم نیست 😂

مهم اینکه خواستگار با (کیفیت) و خوب بیاد😂

صف در صف خواستگارای کور و کچل و کوتولی و بیکار به چه درد میخوره؟😂❤️

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یعنی ارزش یک انسان ( دختر) به خواستگار داشتنش هستش ؟؟؟ این چه نوع ارزش گزاری هستش؟هزاران دلیل دیگه ا ...

ن مثلا شنیدم ک میگن ینی چی ۱ نفرم از این خوشش نمیاد مخصوصا مامانم و بابام به من چیزی نمیگن ولی معلومه خیلی براشون جای تعجب داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی (کمیت) تعداد خواستگار مهم نیست 😂مهم اینکه خواستگار با (کیفیت) و خوب بیاد😂صف در صف خواستگارای ...

والا من ک نمیخام ازدواح کنم ولی میگم یکی بیاد حداقل بگم یکی منو خاست😂

والا من ک نمیخام ازدواح کنم ولی میگم یکی بیاد حداقل بگم یکی منو خاست😂

ولکن بابا نباشه بهتر😂

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ن مثلا شنیدم ک میگن ینی چی ۱ نفرم از این خوشش نمیاد مخصوصا مامانم و بابام به من چیزی نمیگن ولی معلوم ...

اگر یک نفر بیاد 

میگن: یعنی چی یک نفر فقط اومده 

اگر دو نفر بیان میگن: یعنی چی دو نفر ،؟؟

اگر سه نفر بیاد میگن: یعنی چی هیچ کدوم قبول نمی‌کنند ؟ 

چهار نفر بیان میگن ؛ یعنی چی هر کسی میاد نمیپسنده؟ 

پنج نفر بیاد : یعنی چی پنج نفر هیچکدوم این دختر رو نگیره؟؟

شیشه نفر بیاد : واااا این دختر چرا قبول نمیکنه یا اونا چرا قبول نمیکنن 

یعنی چی که شیش نفر یعنی همه اشون مشکل دارن؟ 

خوب این دختر مشکل داره دیگه هر کس میاد خواستگاری قرار می‌کنه 

ببین دختر خوب این مردم تو هر شرایطی زر مفت زیاد میزنن چون مفته 

سرشون تو کککککککل زندگی بقیه آدماس  

زر نزنن روزشون شب نمیشه 

چیکار با حرف مردم داری 

( تعلیق ) سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

دوست عزیز اول ی نگاه به وضعیت کار و اقتصاد و زندگی و خرج ومخارجا بنداز بعد از خواستگار صحبت کن، پسرا دیگه باید دل شیر داشته باشن واسه ازدواج

ی خبر هم امروز خوندم که توی تهران و کرج و ی شهر دیگه از هر 2ازدواج یکیش طلاق شده!!! 

دوست عزیز اول ی نگاه به وضعیت کار و اقتصاد و زندگی و خرج ومخارجا بنداز بعد از خواستگار صحبت کن، پسرا ...

من نمیگم ازدواج کنم میگم حتی یه نفرم برای آشنایی نمیاد سمتم و واقعا در تعجبم دوستام همشون یکیو دارن و قصدشونم ازدواحه