2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی شانس داره بچه هااا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 21 پست
عزیزم جوک نگومیگم تحصیلاتش چیه و چی میخونه؟۳ تا شغل داره یعنی چی

جوک چی؟ 

جدی میگم خب

هم آرایشگره هم دیپلم حسابداری داره هم آنلاین شاپ

الان میخواد بره دانشگاه درسشو ادامه بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچنین من

مردم شانس دارن بخدا یکی مثل خواهر استارتر که کلی خاطرخواه پولدار داره یکی هم ما تو حسرت ازدواجیم و باید دست به درگاه خدا باشیم حس می کنم خدا موقع افریدن ما یه چیزی رو کمتر از این دخترا افرید

مردم شانس دارن بخدا یکی مثل خواهر استارتر که کلی خاطرخواه پولدار داره یکی هم ما تو حسرت ازدواجیم و ب ...

به حواستگارنیست  گلم بختت  بلند باشه  ،خواهر منم رنگ وارنگ خواستگار داشت ، قیافش زیباست  ،دختر عموم چهره روبه پایین خواسنگار نداشت ی دفعه تو سن ۳۲ سالگی ی شوهر خیلی خوب و سرتر از دامادای کل فامیل رفت تازه پسر خودش عاشقش شد اومد خواستگاریش ،حالا غرق نعمته فقط خدا باید بخواد

به حواستگارنیست گلم بختت بلند باشه ،خواهر منم رنگ وارنگ خواستگار داشت ، قیافش زیباست ،دختر عموم ...

اخه تعجبه برام من تو اوج جوانی هیچ خواستگار خوبی ندارم معمولا دخترا تا سنشون کمه خواستگارای خوب میاد براشون واسه من الان که نمیاد پس کی می خواد بیاد واقعا ناامید شدم هیچیم از بقیه دخترا کمتر نیست حتی نسبت به بعضیا سرتر هستم

اخه تعجبه برام من تو اوج جوانی هیچ خواستگار خوبی ندارم معمولا دخترا تا سنشون کمه خواستگارای خوب میاد ...

به وقتش می اد ، هر کس قسمتت باشه خواهر من از ۱۵ سالگی خواستگار داشت ۳۴ سالگی ازدواج کرد ،همین دختر عموم هیچی خواستگار نداشت ۲ سال زودتر ازدواج کرد نازه با کیس بهتر ، قسمتت هنوز تو رو پیدا نکرده به وقتش سر راهت قرار می گیره