2777
2789

خانوما تهران چند تا دانشگاه پیام نور داره؟؟ 

منو همسرم‌احتمال‌ ۹۰ درصد بیاییم تهران برای ۵ ۶ ماه

پدر شوهرم اینجا خونه داره که خالیه،  خونش تو نارمکه

کدوم دانشگاه به این منطقه نزدیک تره من باید درخواست مهمان بدم هم برای کلاسام هم امتحانام

ممنون میشم‌ بفرمایید🫀🙏

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

دانشگاه تهران جنوب آزاد به نارمک نزدیکه با ماشین ۱۰ دیقه

آزاده؟  

نه من پیام نورم 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما پیام نور میخوای؟

آره دیگه 

مگه میتونم غیر پیام نور جای دیگه برم؟؟ 

عزیز دلم ببخشید اوت تاپیک تعطیل شد،مجبور شدم اینجا جوابتون رو بدم.

با آرامش این متن رو بخون:

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا

ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند؛ این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است.

خدایی که مارو خلق کرده، مارو بهتر از خودمون میشناسه.

عزیز دلم ببخشید اوت تاپیک تعطیل شد،مجبور شدم اینجا جوابتون رو بدم.با آرامش این متن رو بخون:يَا أَيُّ ...

عزیزم پس پسر بچه ها چی؟ اوناهم باید خودشونو بپوشونن؟ 

نمیخوای باور کنی مریض جنسی تو این جامعه به کرات دیده میشه؟ 

عزیزم پس پسر بچه ها چی؟ اوناهم باید خودشونو بپوشونن؟ نمیخوای باور کنی مریض جنسی تو این جامعه به کرات ...

بله عزیزم حرف شما درسته، خدا هم دقیقا بخاطر مریض های جنسی تو دنیا این راه حل رو گذاشته.