2777
2789

(منظورم همه شون نیست. )

جدیدا اکثر اسنپهایی که میگیرم یا بد رانندگی میکنن تند میرن لایی میکشن، یا میخوان سر حرف رو باز کنن. یه بار اشتباه کردم طرف خیلی سن س ازم بالاتر بود فکر کردم منظوری نداره. حرف میزد جوابش رو میدادم. اولاش حرف معمولی میزد ( گرونی و اینا) بعد آخرای سفر داشت میزد جاده خاکی

بچه ها اگه میتونینوقتی میخواین اسنپ بگیرین با گوشی پدر یا شوهر یا برادرتون اسنپ بگیرین که اسم یه مرد به عنوان مسافر بیفته و راننده بدونه یه مرد براتون اسنپ گرفته. اصلا هم با راننده حرف نزنین و بهشون رو ندین. سعی کنین اگه مبدا یا مقصد محل زندگی تون یا محل کارتونه همونجا اسنپ نگیرین. مثلا برین یه کوچه اونور تر که نتونه محل زندگی یا کارتون رو یاد بگیره.

چه کاریه اسنپ نگیرین 

خیلی وقته اسنپ سوار نمیشم دفعه اخر تا مرز سکته وحشت رفتم 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندین ساله از اسنپ استفاده میکنم همجا میرم حتی بیرون شهر خیلی میرم والا امنه 

خیلی سختش میکنید

حرف زدن نداره با راننده چرا باید وایسی با غریبه همکلام شی

نی نی سایتی جماعت اسنپ تپسی نمیگیره خرید آنلاین نمیکنه با تکنولوژی قهره زندگی چجوری پیش میره خب براتون😂

اگه همون جا بگی بزن بغل و پیاده شی ، امنیت سفر بزنی ،پشتیبانی دهن ش سرویس می‌کنه 

صداش هم ضبط کن 

این بی عرضگی از مسافر هست ربطی به راننده نداره

وقتی جرأت دفاع از خودت نداری سوار اسنپ نشو 

روزی 300 با برنامه کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

اونی که بخواد کرم بریزه با گوشی هر کی بگیری میربزه  بهتر اگر حرف زد بعد پیاده شدم یا همون موقع تو اسنپ بزنی 

من معمولا تپسی میگیرم چون هر وقت نمره منفی دادم سریع زنگ زدن و علت پرسیدن و معذرت خواهی کردن و کلا پیگیرن   ولی یه بار اسنپ پولمونو دزدید خیلی نبود ولی خب  اصلا پیگیر نشدن که هیچ طرف راننده رو گرفتن

جدیدا زیاد استفاده می‌کنم روزی چند بارم شده  

چون یدونه ماشین داریم فعلا 

فقط یه مورد سیگار تعارف کرد محکم گفتم نمیکشم شماهم نکش  عذرخواهی کرد و تمام

من‌حجابم اصلا ندارم ولی انصافا فقط یه مورد دیدم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....