2821
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15549 بازدید | 952 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

🔴 راه بازگشت گناهکاران بسوی امام زمان علیه السلام

🔹 پیام این حدیث بسیار امید بخش به همه ی شیعیان این است. که هر لحظه می توان بسوی خیمیه ی امام زمان باز گشت. بدون هیچ سرزنشی نسبت به اعمال گذشته...

🔹 استغفار علاوه بر دور کردن ما از گناه، سبب رضایت امام زمان ارواحنا فداه می شود. مثل اینکه پدری ببیند فرزندش پس از خطا، نادم شده و درصدد جبران و پرهیز برآمده است.

🔹 استغفار علاوه بر کسب رضایت و خشنودی امام زمان ارواحنا فداه انسان را از گناه پاک می کند که این پاکی از ملزومات زمینه سازی برای ظهور است. چراکه حضرت، برای ظهور و قیام جهانی خود سرباز می خواهد و گنهکاران نمی توانند در زمره آنان قرار بگیرند.

#امام_زمان‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

فقط اینو می‌دونم که اگه بدترین گناهو کردیم و تو بدترین جا هستیم میتونیم برگردیم سمت خدا ،خدا همیشه توبه رو می پذیره فقط نباید ناامید بشیم چیزی که شیطان براش تلاش می‌کنه اینه که ما نامید بشیمو فکر کنیم راه برگشتی وجود نداره.پس اگه ته ته خط هم هستی فقط برگردو دستتو دراز کن مطمئن باش خدا دستتو میگیره

این نیز بگذرد...

بیداری جان ذکری که فرمودید همیشه میگید 

چی هست ؟

و معنیش چیه ؟

و منبعش آیا قرآن هست یا روایت ؟

ممنونم

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

از کسی ک وجود نداره قاعدتا هیچی

لطفا اگر اعتقادی به موضوعیت جهانی مهدویت ندارید، لطفا تاپیک رو به سمت حاشیه نکشانید ...

با تشکر از شما 

به سلامت .

عافیت و عاقبت شما بخیر 🤚

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

میتونی بهم کتاب معرفی کنی؟ یا پادکست؟

سلام عزیزم این دوره خودم به تازگی شرکت کردم،کمک خوبی برات هست توصیه میکنم حتما شرکت کن.

من بعد توسل به امام زمان برای ترک عادت بدی با این دوره آشنا شدم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16679601/کارخانه-عادتسازی-عادتهای-خوب-و-ترک-عادتهای-بد-اینجاس

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

ای جانم همین که انقد تاوان گناهت رو همون موقع پس میدی خیلی هست ها . همینکه میگی دلت آشوب میشه یعنی خ ...

فدات نفسی بخدا باور میکنی وقتی حرف کسی رو میزنم میشنم گریه میکنم حالم از خودم بهم میخوره 🥺

محتاجیم ب دعا منم خیلی دعا کن 🙏😘😘😘😘😘😘🫂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

متاسفانه منم تو این مورد غیبت مشکل دارم .ولی خیلی روی خودم کار میکنمو ناامید نمیشم نسبت به قبلم خییی ...

اره منم کم میارم مثلان میگم بابا بیاید غیبت نکنیم بعد میگن وا چرا یهو عوض شدی 😒😐

اینطوری بهم میگن منم لال میشم اصن میمونم چی جواب بدم ولی حالممم بد میشع 😬

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

امام عزیز تر از جان 

دلمان از انکارها و بی معرفتی ها

و چشمان کوری که به روی حقایق بسته شده اند  

و جهان را تنها در اطعمه و اشربه اشان می بینند

کسانی که جز لباس تن و لقمه دهن 

از درک و نعمت وجودتان غافل هستند 

سخت به درد می آید 💔

و همچنین از بار گناهان خود نیز به تنگ آمده ایم 

گناهانی که ما را از شما دور میکند ...

مولایم ما را دریاب ..

ادرکنی ❤️

مولای پُر از مهرم ...🌱