2777
2789
عنوان

تخت پارک یا تخت کنار مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست
من تخت کنار مادر برا بچم خریدم، سایزش برا تا ۲ سال بود، بغدشم دخترمو گذاششتم تو تخت خودش، اصلا این ت ...

اره اندازه هاش تا ۵ سال هم هست ولی حفاظ هاش کوتاه 

ازون بابت نگرانم وگرنه از تخت کنار مادر بیشتر  از ظاهرش خوشم میاد تا تخت پارک 

ولی تخت پارک میشه بردش پایین که عمقش بیشتر بشه بچه از توش نتون بیاد بیرون ولی عیبش همین که کفش ضعیف نمیدونم میکشه ۳ سال مداوم برای خواب بچه استفاده کرد یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اندازه هاش تا ۵ سال هم هست ولی حفاظ هاش کوتاه ازون بابت نگرانم وگرنه از تخت کنار مادر بیشتر از ...

والا من سال ۹۷ یه گهواره چند کاره آلمانی خریدم هم عمیق بود، هم پایه هاشو میشد برداری هم کنار مادر میشد، یه چسز فوق العاده بود تا ۲ سال هم استفاده میشد، تاشو هم بود واقعا عالی بود، بگرد تو بازار یه چی خوب پیدا میکنی نگران نباش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین این مدلم خوبه، هم نرده داره و هم بدون نرده میتونی بچسبونیش به تختت، عمقشم عالیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مرسی عزیزم اسم مدلش الان یادتون نیست

الان برات سرچ کردم ندیدم، hook بود، فکر کن اون موقع طلا گرمی ۱۰۰ تومن، من اینو خریدم ۸۰۰ تومن