2777
2789
خب واقعا الان فهمیدم گناه داره

خخخخ😂😁

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اسی یبار خال هاتو برداشته بودی 

تاپیک زده بودی گود هستن هنوز .

برطرف شد؟

من دیروز برداشتم خال هامو

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی یبار خال هاتو برداشته بودی تاپیک زده بودی گود هستن هنوز .برطرف شد؟من دیروز برداشتم خال هامو

تقریبا جای همشون رفته فقط یکیش که رو لپم بود و جاش خیلی گود شده بود یکم جاش مونده ولی باید دقت کنم تا معلوم بشه فقط خودم متوجه میشم

تقریبا جای همشون رفته فقط یکیش که رو لپم بود و جاش خیلی گود شده بود یکم جاش مونده ولی باید دقت کنم ت ...

توروخدا  برا منم گودن 

میره یعنی؟

دارم دق میکنم 

دیروز برداشتم 

همشون سطحی بودن

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

توروخدا برا منم گودن میره یعنی؟دارم دق میکنم دیروز برداشتم همشون سطحی بودن

بابا خیلی زوده حداقل ۳ ماه حداکثر تا ۶ ماه ممکنه طول بکشه زمان میبره اون گودیا پر بشه بستگی به پوستت داره من خیلیییی بد زخمم واسه من ۶ ماه طول کشید نگران نباش اگرم یه درصد جاش بمونه که اونم خیلی کمه بری دکتر پوست با میکرونیدلینگ و اینجور کارا که خودش تشخیص میده چی بهتره جاشو کامل میبره برات ولی فکر نمیکنم اصلا لازم بشه