2777
2789
عنوان

مرد هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 78 پست
همکلاسی‌ای هم‌باشگاهی‌ای همکاری چیزی

چی بگم والا. اخه درک شرایط من و شما خیلی سخته چون هیچی از هم نمیدونیم. اگر میشد که قطعا تا این سن دوست شده بودم. 🤝 بازم تشکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی. اره سخته. خیلی سخت. شاید اگر دوست خوبی تو دنیای واقعی داشتی این مشکلاتت کم بود

آره خیلی سخته ، غصم میشه💔

دوستم نمیشه اعتماد کرد بهش گزینه ی خوبی نیست

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آره خیلی سخته ، غصم میشه💔دوستم نمیشه اعتماد کرد بهش گزینه ی خوبی نیست

تو دختر قوی بمون  تو سختی زیادی تحمل کردی سعی کن اروم اروم خودت بهترش کنی چون هیچ چیزی ارزش اشک ریختن های ادم رو نداره

چرا. ولی دوست صمیمی نه؟! پارتنر هم که اصلا نه

هووم ،  باید اول علتشو پیدا کنیم که چرا دوست صمیمی نه؟  چه چیزی هست که باعث میشه نشه رفیق باشید ؟ افکارتون مثلا اونقدر همخونی نداره یا چی؟

هووم ، باید اول علتشو پیدا کنیم که چرا دوست صمیمی نه؟ چه چیزی هست که باعث میشه نشه رفیق باشید ؟ اف ...

بله. همخونی نداره. من یذره فرق میکنم. رشته ام اموزش فلسفه است به چیزایی علاقه دارم که کسی خیلی نمیفهمه و علاقه ندارن. اضطراب اجتماعی دارم اصلا نمیتونم به دختر ها نگاه کنم چه برسه ابراز علاقه کنم 

تو دختر قوی بمون تو سختی زیادی تحمل کردی سعی کن اروم اروم خودت بهترش کنی چون هیچ چیزی ارزش اشک ریخت ...

ممنوووووووون ، خیلی قشنگ بود

واقعا حس خوبی گرفتم🥺

انشالا موفق باشی همیشه❤

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بله. همخونی نداره. من یذره فرق میکنم. رشته ام اموزش فلسفه است به چیزایی علاقه دارم که کسی خیلی نمیفه ...

دیر نمیشه برات باید صبر کنی شرایطتت جوری بشه که توی موقعیت یا شغلی قرار بگیرین ک ادمی پیدا کنی بتونه درکت کنه ،  میدونم گاهی سخته و فشار میاره تنهایی،   ولی باور کن بهتر از بودن با ادماییکه سطح فکریتون در یه راستا نیست اونجور روابط فقط وقت تلف کردنه اگر هم ادم صمیمی بشه سر انجامی نداره پس فعلا روی خودت تمرکز کن ب هر قیمتی شده ؛)   ب موقعش همچی سر جای خودش قرار میگیره 

راجع ب اضطراب اجتماعی هم سعی کنید از سنین کم ب تراپیست مراجعه کنید در صورت امکان هرچی تا سنین بالاتری با ادم همراه باشه زندگی دشوار تر و درمانش سخت تر میشه..