2777
2789
ازرونظریه گردی یابیضی بچه شماپسره جای اسی گفتم .ولی بگوادرارت تیره شده یانه رنگ پوستت فرق کردیه یانه ...

ممنون عزیزم 

ادرارم اگه اب نخورم خیلی کدر میشه اما من مرتب اب میخورم فرصت نمیدم 

رنگ پوستم اولاش تیره شده بینی و لبم ورم کرده بود اما الان که ۹ هفته هستم برگشتم به چهره قبل از بارداریم

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونما ولی احساس میکنم برا من یکم از این واضح تر بود 🥺😂❤️کاااش داشتم میفرستادم 😭🥺

چند هفته ای 

تهوع داری یا نه

ممنون عزیزم ادرارم اگه اب نخورم خیلی کدر میشه اما من مرتب اب میخورم فرصت نمیدم رنگ پوستم اولاش تیره ...

من پسریچه ام وخب خیلی هااینجکری بهم گفتن پسرداری اب همز‌یادمیخورم خیلی زیادولی ادرارسرصبحم تیره تیره شده ازلحاظ طب سنتی میشه پسر.

پوست صورتمم سفیدترشده 

من پسریچه ام وخب خیلی هااینجکری بهم گفتن پسرداری اب همز‌یادمیخورم خیلی زیادولی ادرارسرصبحم تیره تیره ...

اره مادر پسر خوشگل میشه

باورت میشه من اصلا به جنسیتش فک نمیکنم هماتوم داشتم الان دو هفتس تو استراحتم هفته ی دیگه باید برررم ...

برای هماتوم فقط استراحت جوابه 

حتی دستشویی هم فرنگی استفاده کن