ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین حالا استارتر اون تاپیک ۱۴ سالش بوده بچه ۱۴ ساله حتی اگه پدر مادرم یادش نداده باشن بالاخره این بچه که مدرسه رفته وقتی که مثلاً در کلاس بسته است یا چه میدونم در مثلاً دفتر بسته است در میزده میرفته تو دیگه یهو سرشو نمینداخته بره تو که این یه مورد کم کاری خود اون استارتر بوده ولی خب در کل پدر و مادر مقصر بودن که درو قفل نکرده بودن و روحیه اون بچه رو خراب کردن
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
و اینکه پدر و مادر عقلشون نمیکشه درو قفل کنن چیو میرسونه؟نمیفهمم چرا انقد طرفداری میکنید
پسرم ۱۴ سالشه از تقریبا ۷-۸ سالگیشخیلی واضح به همسرم گفتم تایمی که بچه خونه نیست باید رابطه باشه حالا یا مدرسه یا باشگاه یا کلاس تقریبا هرروز بیرونه . الانم همین روال رو داریم . اصلا حاضر نیستم روی روح و روان بچه ریسک کنم خودمم اذیت نمیکنم که استرس داشته باشم مبادا صدام بره از اتاق بیرون
و اینکه پدر و مادر عقلشون نمیکشه درو قفل کنن چیو میرسونه؟نمیفهمم چرا انقد طرفداری میکنید
طرف در رو هم که روش قفل کردن میگه چرا تا صبح در قفل بوده عملا میگه پدر و مادر به خاطر منی که دیگه یه نوجوون بودم و باید کمی عاقلانه رفتار میکردم از هم طلاق عاطفی بگیرن
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵