2777
2789

واقعا ادم حرصش در میاد

بچست 

نمیفهمه

پدر و مادر چرا نباید درو قفل کنن

پدر و مادری که محافظت نمیکنن که بچه چیزی از این چیزا نفهمن دو تا ادم کاملا بی مسئولیتن

هر چیم تا صبح فحش بدی کافی نیست !

تاثیراتی که رو ذهن بچه میزاره کم نیست که انقد راحت از کنارش گذشت

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم ۱۴ ساله بچه نیست که نفهمه برای رفتن تو اتاق پدر و مادر باید در بزنه . شرمنده اما این احمق بودن طرف رو میرسونه که تو اون سن هنوز در زدن بلد نیست

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

آدم ۱۴ ساله بچه نیست که نفهمه برای رفتن تو اتاق پدر و مادر باید در بزنه . شرمنده اما این احمق بودن ط ...

و اینکه پدر و مادر عقلشون نمیکشه درو قفل کنن چیو میرسونه؟

نمیفهمم چرا انقد طرفداری میکنید

ببین حالا استارتر اون تاپیک ۱۴ سالش بوده بچه ۱۴ ساله حتی اگه پدر مادرم یادش نداده باشن بالاخره این بچه که مدرسه رفته وقتی که مثلاً در کلاس بسته است یا چه می‌دونم در مثلاً دفتر بسته است در می‌زده می‌رفته تو دیگه یهو سرشو نمی‌نداخته بره تو که این یه مورد کم کاری خود اون استارتر بوده ولی خب در کل پدر و مادر مقصر بودن که درو قفل نکرده بودن و روحیه اون بچه رو خراب کردن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
حالا اون تاپیک رو ندیدم ، ولی بچش خوب کاری کرد قشنگ رید تو رابطشون 😂😂 فقط کاش روی خود بچه تاثیر بد ...

🫠😂

اره واقعا حقشون بوده

ولی تاثیرش خیلی بده

اینجور پدر و مادرا فک نکنم ادب شن ، همچنان پرو پرو به کارشون ادامه میدن

و اینکه پدر و مادر عقلشون نمیکشه درو قفل کنن چیو میرسونه؟نمیفهمم چرا انقد طرفداری میکنید

پسرم ۱۴ سالشه از تقریبا ۷-۸ سالگیشخیلی واضح به همسرم گفتم تایمی که بچه خونه نیست باید رابطه باشه حالا یا مدرسه یا باشگاه یا کلاس تقریبا هرروز بیرونه . الانم همین روال رو داریم . اصلا حاضر نیستم روی روح و روان بچه ریسک کنم خودمم اذیت نمیکنم که استرس داشته باشم مبادا صدام بره از اتاق بیرون 

و اینکه پدر و مادر عقلشون نمیکشه درو قفل کنن چیو میرسونه؟نمیفهمم چرا انقد طرفداری میکنید

طرف در رو هم که روش قفل کردن میگه چرا تا صبح در قفل بوده عملا میگه پدر و مادر به خاطر منی که دیگه یه نوجوون بودم و باید کمی عاقلانه رفتار میکردم  از هم طلاق عاطفی بگیرن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

از اینایی که تو سایت خیلییییی سعی دارن ادای این ادمای روشن فکر و منطقی و لش و بی تفاوت نسبت به همه چیز در بیارن 

متنفرممممممممممممممممممم

عقل ندازن،  الکی دهن مبارک باز میکنن حرف میزنن

🫠😂اره واقعا حقشون بودهولی تاثیرش خیلی بدهاینجور پدر و مادرا فک نکنم ادب شن ، همچنان پرو پرو به کار ...

دقیقا اصلا ادب نمیشن ولی بازم باید گند بزنه بهشون همون که حرصشون بگیره کافیه 

ببین حالا استارتر اون تاپیک ۱۴ سالش بوده بچه ۱۴ ساله حتی اگه پدر مادرم یادش نداده باشن بالاخره این ب ...

متوجهم 

درست میگید قبول دارم

ولی میگم بچه سر هر چیزی بازم نباید انقد اسیب ببینه

اصلا نمیتونم تصور کنم یه پدر یا مادر چطور انقد بی ملاحظه میتونه باشه

آدم ۱۴ ساله بچه نیست که نفهمه برای رفتن تو اتاق پدر و مادر باید در بزنه . شرمنده اما این احمق بودن ط ...

پسرم ۱۴ سالشه و در ۹۰ درصد مواقع در میزنه ولی پیش اومده خیلی هیجان داشته یا حواسش نبوده در نزده اومده 

برای چیزی که انقدر مهمه نباید ریسک کرد