2777
2789
عنوان

سقط جنینن

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 53 پست
بهترین پاسخبهزیستی بچه ای که پدر مادر داره رو قبول میکنه؟؟

بله تا اونجا که میدونم قبول میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ما روستاییم زشته

قتل زشت نیست؟ کشتن یه نوزاد زشت نیست؟ اونقت به دنیا اوردنش زشته؟ دهن مردم همیشه بازه به خاطر حرف مردم خودتونو درگیر یه همچین گناه سنگینی نکنید اون دنیا هیچکدوم از اون ادما نمیان کمکتون کنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قتل زشت نیست؟ کشتن یه نوزاد زشت نیست؟ اونقت به دنیا اوردنش زشته؟ دهن مردم همیشه بازه به خاطر حرف مرد ...

نمیدونم بخدا چیکار کنم بهشون گفتم کلی دارن گریه میکنن میگن فقط سقط چیکار کنم چی بهشون بگم دارم سکته میکنم

برای بچه پنجم بله میگن شرایط ندارن بنده خدا ماشین جوجه کشی نیست که از ۱۸ سالگی داره زایمان می‌کنه

اره نمیدونم چیکار کنم میگن قرصم پیدا میکنیم میترسم واسه ممانم عوارض داشته باشه

اره نمیدونم چیکار کنم میگن قرصم پیدا میکنیم میترسم واسه ممانم عوارض داشته باشه

آره حتما باید بره دکتر نمیشه سرخود قرص مصرف کنه

بره دکتر حداقل بگه خطر جدی نداره بعد خونگی سقط کنه

مامان بابات به حرف تو گوش میکنن بگی سقط نکنن سقط عواقب خیلی بدی داره هم جسمی هم روحی

بهشون گفتم من تو این کار هیچ حرفیم نمیزنم که باعث بشه سقط کنین خالمم میگه نه شاید حکمتی داشته باشه بابام چهل و پنج سالشه میگه زشته آبرومون میره شرایط ندارن بخدا مالی