2777
2789

وضعش خوبه دوست پسرش خیلی خرجش می‌کنه اینم هرچی برای خودش میخره برای منم میخره ولی توقع جبران داره مثلا میگه یه لباس برات خریدم ۷۰۰ تومن دیدمت بهت میدم ببین چه خوشگله این یعنی منم کادوی همین قیمت رو ازت می‌خوام منم دانشگاه ازادیم شاغلم نیستم نمیتونم ماهی یه بار کادو براش بخرم چیکار کنم ؟ چند بار خریدم تاحالا ولی دیگه می‌خوام این بازی کثیف تموم بشه 😑 بیشتر لباس برام میخره که اصلا به استایل من نمیاد طبق سلیقه خودش میخره همه لباساش استفاده نشده مونده فقط منتشون سرم اومده و باید جبران کنم 

این روزا میگذره اما به سختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم از این دوستان تقریبا تو همین مایه ها باهاش قطع ارتباط کردم راحتتتتتتتت شدم یعنی رااااااحت ...

چه خوب چجوری قطع رابطه کردی ؟ این بیخیال نمیشه هیچ جوره 🤦

این روزا میگذره اما به سختی

بزار بخره 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)