2777
2789

خیلی دوست دارم این ۳ تا کارو کنم  اما یه مانع هست برای بینی عمل کردن من بینی ام خوبه اصلا جوری نیست که نیاز به عمل داشته باشه اما به قشنگی و شیکی بینی عملی هم نیست مثلا اون قوس و سربالایی بینی عملی رو نداره اما نه بزرگه نه قوز داره یه بینی نچرال خوبه اما دوست دارم نیمرخش به قشنگی بینی عمل شده باشه اما از طرفی میکم ارزش داره برم زیر تیغ وقتی خوبه بینی ام یا تغییر نکنم 

پیکر تراشی و پروتز سینه هم از دردشون خیلی میترسم مخصوصا پیکر تراشی پروتزم خیلی دوست دارم انجام بدم بازم میترسم  الان چه کنم با خودم درگیرم دوست دارم انجام بدم این کارارو هم همش سردرگمم حس می‌کنم عمل بینی برام اشتباه هست چون نیاز ندارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

علاقه ای به تیغ جراحی ندارم اصلا ، با احترام 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه ای به تیغ جراحی ندارم اصلا ، با احترام

منم میترسم اما میل شدید به زیباتر شدن دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اگه یه فیلر لب اضافه کنی تمایل به پلنگ شدن داری و من نمیتونم نظر بدم در موردت

ولی برای عمل بینی ببین من خودم انجامش دادم دردسرش خیلی زیاده و نمی ارزه واقعا بعد اگه بدشد چی ؟ 

پیکرتراشی که چرته  ونمی ارزه  اونابدون لباس خیلی چندشه بدناشون بعدهم کلی دردداره پرتز سینه هم اگه اصلا سینه نداری انجام بده  دماغتم که میگی خوبه ولی درکل بنظرم بحای اینکارا اعتمادبنفستوبیشترکن وکم عکسهای مدلارونگاه کن یه زندبه این چیزا نبازنداره تاجذاب باشه همین  که وزنت متعادل باشه و درحد للزم بخودت برسی وتمیزواراسته باشی کافیه

مگه بینیت‌عمل نیست فکر کردم عمل کردی آخه خیلی تغییر داشتی نسبت به قبلا

نه عمل نیست 

من ژل گونه زدم صورتم خیلی پر شد برا همین بینی ام خیلی کوچیک تر نشون میده