بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید چندجایی دروغ گفت که 3تا دارم وفلان، فقط بخاطره اینکه توهین میکردنو مسخره از ترسش میگفت بنده خدا،، عکس شناسنامه اینا گذاشت،عکس خودشو گذاشت،، تو یکی از تاپیکاش مونده هنوز باجی،، گفت اینقده عذابم دادن و فحش کاربریهامو بستم💔
آره والااااشاید چندجایی دروغ گفت که 3تا دارم وفلان، فقط بخاطره اینکه توهین میکردنو مسخره از ترسش میگ ...
تقصیرخودشه چرا همه چیزه زندگیشو اورده ریخته تو سایتی که هیچکس نمیشناستش؟مثلا من شهریورماه زایمان کردم دخترمو بدنیا آوردم ۱۵روز هم تو بیمارستان بستری بود بچم تو اون ۱۵روز اصلا سایت نیومدم حالا اینجور آدمابودن لحظه به لحظه شو گزارش میدادن از لحظه زایمان تا.....
تقصیرخودشه چرا همه چیزه زندگیشو اورده ریخته تو سایتی که هیچکس نمیشناستش؟مثلا من شهریورماه زایمان کرد ...
آره دیگههههه نباید میگفت،، نه تنها اون خوده ماهم دراوج ناراحتی هم،منو بکشن از اینجا کمک و دلداری نمیگیرم،اینقده که شکنجه میکنن باحرف قلب آدمو،انسانیت توی بیشتر آدما مرده💔