2777
2789
عنوان

چقدر اینجا خالی بندی زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 17 پست
شوهرم می گه دانشجو که بودیم پسرامون میرفتن بالا شهر پرسه میزدن تا دختر پولدار تور کنن.بعد می گفت پسر ...

بشنو باور نکن.اون دختر خودش پولداره و از قشر مرفه جامعه هست و در منطقه اعیانی شهر زندگی میکنه،دنبال پولدارتر از خودش میگرده.این چیزا که شما گفتی بیشتر تو قصه ها اتفاق میوفته.

بشنو باور نکن.اون دختر خودش پولداره و از قشر مرفه جامعه هست و در منطقه اعیانی شهر زندگی میکنه،دنبال ...

اصلا این طور نیست.دختره پول داشت و پسره تحصیلات بالا.یعنی دختره هم دنبال کسی می گشت که از نظر تحصیلات بالا باشه.شوهر متخصص.خودم چند تاشونو می شناسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشنو باور نکن.اون دختر خودش پولداره و از قشر مرفه جامعه هست و در منطقه اعیانی شهر زندگی میکنه،دنبال ...

یکیشون که خودم در جریان کامل ازدواجشون بودم رفته بود خواستگاری و به پدر دختره گفته بود منم و یه مدرک دکترای عمومی که هنوزم نگرفتم نه پول دارم نه خونه نه ماشین نه بابای پولدار.سربازی هم باید برم طرح هم دارم.دختر ناز پرورده ات باید با نداری من بسازه.ازدواج کردن بابای دختره واسشون خونه خرید کمک کرد پسره سربازیشو خرید و همه مخارجشون رو تا وقتی پسره تخصص گرفت تقبل کرد.توی همکلاسیهای   خودم هم که فنی بودیم.دختر پولدار زیاد بود که با پسر فقیر تحصیلات بالا ازدواج کنن.و بعد از سالها ولله از ما خیلی خوشبخت ترن

2790
2778
2791
2779
2792