2777
2789
تف بهت آرسو کجایی تو دلم تنگ شده😍 ابرازه احساساتو داشتی😆

😂

تو روحت منم دلم تنگت شد

عصن با سایت این روزا حال نمیکنم وگرنه بیکارم😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیانت کنه میفهمم خیلی نا شکر بوده ودیگه هیچ چیز تو دنیا سیرش نمیکنه ولی میدونم که اهل این کار نیست خیلی خدا ترسه یه خدا ترس واقعی

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
😂 تو روحت منم دلم تنگت شد عصن با سایت این روزا حال نمیکنم وگرنه بیکارم😁

بزار نی نیت بیاد وقت نکنی انگشت کنی دماغت😆😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
بزار نی نیت بیاد وقت نکنی انگشت کنی دماغت😆😅

نه مث تو زرنگ میشم نه تنها دماغ خودم بلکه دماغ هوشنگو هم انگشت میکنم😂😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
نه مث تو زرنگ میشم نه تنها دماغ خودم بلکه دماغ هوشنگو هم انگشت میکنم😂😂

آفرین ولی لازم نیست تو انگشت کنی اون جوجه تو همه جا انگشت میکنه😅😅😅😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ