2777
2789

بعدش خوب شد بعد چند روز بعدش فکر کردم گفتنم خوبه پسرم دیگه بعد اون روز دلش درد نگرفت خوب شد بعد روز بعدش دوباره دل درد شد

همشه همین طوری به چیزی فکر میکنم روز بعد یا چند روز بعد اتفاق می افته به نظرتون عادیه همش جلو خودمو میگیرم فکر نکنم ولی دست خودم نیست شما اینطور نیستین؟ 

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید

وای دقیقا مثلا فکر میکنم خداروشکر چند وقته مریض نشدن یهو فرداش مریض میشن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینطورم ب آبگرمکن فک کردم فرداش خراب شد گفتم خوبه دخترم بالا نیاورد همون لحظه بالا آورد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
وای دقیقا مثلا فکر میکنم خداروشکر چند وقته مریض نشدن یهو فرداش مریض میشن

آره من در مورد  خودم هم همینطوره نمیدونم چرا نمیشه  فکروکنترل کرد

من اینطورم ب آبگرمکن فک کردم فرداش خراب شد گفتم خوبه دخترم بالا نیاورد همون لحظه بالا آورد

منم همینطوره ولی به چیزی خوب فکر میکنم نمیدونم چرا اتفاق نمی افته

منم همینطوره ولی به چیزی خوب فکر میکنم نمیدونم چرا اتفاق نمی افته

دقیقن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز