2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک مشخص میکنه بچه دقیق از کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا پدرشوهره مرده..

شوهرش که زنده‌اس..

یهو دیدی اصلا شوهرش پسر اون پدر نبود:)))

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

نه این با میل خودش خوابیده بوده

مگه شوهر خودش چه مشکلی داشت؟ هم جوون تر بود هم زیبا تر از پدرش؟؟؟

اصلا به این کلیپ ها و مطالب توجه نکنید حرفه دیگه، باد هوا است... کُنتر که نمی اندازه...

هرچی بیشتر میگذره واقعا به حرف امام علی بیشتر ایمان میارم که فرمودن ین روزی میرسه مردم به گناهشون افتخار میکنن(درست جمله بندی رو یادم نیست ولی مضمون همین بود)

من تا چند سال پیش فکر میکردم که حجابم آزاده انسان بدیم یا خیلی گناه بزرگی دارم مرتکب میشم ولی الان میبینم مشکلم فقط حجابم و نماز نخوندنمه نه زنا و فحشا و فساد و....

اصلا پشمام میریزهه واقعا ایران از هالیوود هم بدتر شده

هرچی بیشتر میگذره واقعا به حرف امام علی بیشتر ایمان میارم که فرمودن ین روزی میرسه مردم به گناهشون اف ...

ا دقیقا

من همیشه فکر میکردم کثیف ترین آدم زمینم فقط به خاطر حجاب و نماز نخوندن و غیبت کردن

من حتی تو عمرم با یه پسر هم رابطه نداشتم و حتی یک قرون مال کسی رو نخوردم درصورتی که خواهرم حقمو هشت میلیارده بالا کشیده

ولی الان میبینم آدم خوبیم با وجود این همه آدمه کثیف

ا دقیقامن همیشه فکر میکردم کثیف ترین آدم زمینم فقط به خاطر حجاب و نماز نخوندن و غیبت کردنمن حتی تو ع ...

دقیقاا 

ببین من ادعا پاک بودن و خوب بودن ندارم و نداشتم هیچوقت روزه رو دلیل موجه دارم که نمیگیرم اما نماز نمیخونم به اینکه اینکارا رو انجام نمیدم هیچوقت افتخار نکردم 

حجاب و پوششمم ازاده پشت کسیم نه حرفی زدم نه هیچ چیز فساد و فحشا و زنا و اختلاس و خوردن مال کسی و اینا 

ولی وقتی این جور مسائل رو میبینیم به خودم افتخار میکنم 

واقعا نمیفهمم یه سریا چطور اینجوری شدن 

چقد خیانت زیاد شده 

یه وقتایی من برا دوستام میگفتم که جلو پسر خاله ها و شوهر خاله یا پسر داییام و کلا پسرای فامیل موهام بازه یا تیشرت لاتگ تنمه و بهشون دست میدم میگفتم وااااایییی یعنیییی نامحرننن اونااا داری گناه میکنییی و فلاان 

ولی بعدها به گوشم رسید همونا که منو بخاطر نخوندن نماز و بدون شال گشتن و دست دادن قضاوت میکردن یه زیرابیایی رفتن که بگم باور نمیکنی 

ببین من هیچوقت دختر که رفیق پسر داشته باشه رو قضاوت نمیکنم 

و همینطور دختزی ک دوست پسر داشته باشه ولی اگه با دوست پسرش رابطه داشته باشه برام حل نشدس موضوع واقعا درک نمیکنم چطورر  میتونیی دخترر 

یا اینکه یه دختر مجرد یا یه زن متاهل بره تو زندگی یه مرد متاهلل وااایی چطور یه زن میتونه گوه بزنه به زندگی همجتس خودش 

یا یه پسر مجرد چطوریی میره تو زندگی یه زن شوهر داررر

بخدا تو هالیوود هم اینا قفلهه

هرچی بیشتر میگذره واقعا به حرف امام علی بیشتر ایمان میارم که فرمودن ین روزی میرسه مردم به گناهشون اف ...

نماز مثل اینه که هر روز خودتو با یه آب زلال شستشو میدی تا روح از گناهان انباشته نشه

روح تاریک بشه نفوذ شیطان راحت تره

ا دقیقامن همیشه فکر میکردم کثیف ترین آدم زمینم فقط به خاطر حجاب و نماز نخوندن و غیبت کردنمن حتی تو ع ...

با این اوصاف قبح گناهانتو ن براتون نریزه

هرسه گناه در دنیا خیلی عواقبش بده

سعی کن بهتر باشی 

اگه لذت نماز رو درک کنیم  هیچوقت ترکت نمیکنیم

حجاب هم الان مهم ترین اسلحه اس در مقابل دشمنی که میخواد زنان ایران رو به سوی بی حیایی ببره

ببین چه کسایی از بی حجابی ما خوشحالن اونوقت چندشت میشه از بی حجابی

گناهان همه شون زشتن چون نادیده گرفتن وجود خداست وبی احترامی و پشت پا زدن به دستوراتش