2777
2789
عنوان

خانمابیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟خودم کم اوردم دیگه بقران انقدفکرکردم.فکرکن الان گوشت مرغ حبوبات تا۶تاروغن مایع کامل کاملم

بله وقتی خونت همه چیز هست راحت تره . من هر ماه یه وسیله که زیاد مصرف دارم به تعداد بالا میخرم تا ۳ ماه راحت باشم . اون ماه ۱۵ تا تاید خریدم تا ۳ ماه دارم . این ماه روغن مایع ۵ تا لادن میخرم. منم تا عید باید مدیریت کنم تا وضع مون اکی بشه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
شماماهی چقدمی گیرید

اون ماه ۱۰ داد تا ۲۰ ام داشتم دید تموم شد ۳ تومنم داد. شد ۱۳.

این ماه هم ۱۰ داده ببینم چی میشه.

منم همسرم مرغ و گوشت زیاد دوست نداره استانبولی و پلوهای مخلوط زیاد میزارم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
اون ماه ۱۰ داد تا ۲۰ ام داشتم دید تموم شد ۳ تومنم داد. شد ۱۳.این ماه هم ۱۰ داده ببینم چی میشه.منم هم ...

شما چند نفرید.ماهم مثل شما.من که رژیمم فقط دوتا بچه هامن.همسرمم سرکار

شما چند نفرید.ماهم مثل شما.من که رژیمم فقط دوتا بچه هامن.همسرمم سرکار

ما ۴ نفر.

اگه بچه ها بدغذا نباشن خیلی خوبه.

میوه یکم گرونه . میوه زیر ۱۰۰ تومن نیست

میوه باخودشونه بامن نیست.بچه های من عاشق سوپ عدسی خوراک لوبیا هستن عاسق پامرغ

بهتر کم خرج هستن جز خوراک لوبیا.

شما هر روز واسه خرید میری بیرون؟

من نه هرروز باشگاه میرم اگه چیزی لازم باشه میخرم .

سعی کن هفته ای چند روز بدون خرج باشی.

به تاپیک مدیریت هزینه و مخارج ۳ رویای زندگی. سر بزن خیلی مطالب مفید داره

سعی کن هفته ای چند روز بدون خرج باشی.به تاپیک مدیریت هزینه و مخارج ۳ رویای زندگی. سر بزن خیلی مطالب ...

من توذهنمه ماهی ۵تومن خرج کنم ۲تومن خوراکی بچه ها.بنظرت میشه استرس دارم.ازیه طرف همسرم حتی ماشین نداره

کم اوردم دبگه بقران

من توذهنمه ماهی ۵تومن خرج کنم ۲تومن خوراکی بچه ها.بنظرت میشه استرس دارم.ازیه طرف همسرم حتی ماشین ندا ...

کمه به نظرم. الان یه کیسه برنج چقدره؟