2777
2789
عنوان

شما نیروی کمکی تون رو از کجا میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 42 پست
عزیز ساعتی چندمیشه؟یا یه‌روز چند؟

ماهي ٥ تومن روي حقوقش ميديم

همينجوري دستي ام فك كنم ماهي دوتومن ميشه هر وقتي ٥٠٠ تومن ٧ تومن

بماند كلي خواروبار و..

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سرايدارم مياد هر روز ظرفا ميشوره جمع ميكنه جارو تي ميكنه شيشه هارو دستمال ميكشه و گردگيري

خانومش میاد؟

بین اگه بگم هفته ای یه بار برای جارو و گردگیری و شستن سرویس ها بیاد چقدر بدم خوبه به نظرت؟

🩵

یه خانم هست که سریدارخونه ابجیمه میادیایه خانم که اونم توخانواددامادمون میادکمکی البته من فققط مهمو ...

منم میخوام یه مدت کمکی بگیرم تا بچه هام یکم بزرگتر بشن اخه دو قلو دارم و فکر نکنم دست تنها بتونم همه کارها رو انجام بدم

🩵

خانومش میاد؟بین اگه بگم هفته ای یه بار برای جارو و گردگیری و شستن سرویس ها بیاد چقدر بدم خوبه به نظر ...

سرايدارمون تنهاست زن و بچه ش پيشش نيستن

٥ ساله ساختمون ماست خودش

متراژتون چقدره چندتا سرويس و اتاق داريد؟

به نظرم يه خونه متوسط پونصد ششصد اينا اوكيه

اره منم فکر میکنم ۶۰۰ خوب باشه ممنونم عزیزم

خواهش ميكنم عزيزم ان شالله خودتونو بچه هاتون سلامت باشيد🌹🌹

منم میخوام یه مدت کمکی بگیرم تا بچه هام یکم بزرگتر بشن اخه دو قلو دارم و فکر نکنم دست تنها بتونم همه ...

سعی کن ازجای مطمین بگیری مثل همین سرایدارتون یا خانمی توفامیل معرفی کنن بهت من به شرکتیامطمین میستم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حتما مرسی عزیزم

خواهش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖