2777
2789
عنوان

خرابی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 69 پست
ولی ب خدا حال و روز منم همینه تاپیکامو ببینمنم همش میگم کاش بزرگ می موند بینیم ولی این همه کوچیک نمی ...

دقیقا منم همینم...تقوی من ویزیت آنلاین باهاش شدم...ماه دیگه میشه ماه سوم عملم میرم تهران...ولی زیر یکسال ترمیم نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم این کاربر احتمالا منو میخواست تگ کنهمن اتفاقی امروز تو یکی از تاپیکا پشتت رو دیدمببین من ...

به خدا قسم درکت میکنم...اینقدر این مدت آرامبخش خوردم معده برام نمونده...ببین تقوی گفت از ماه سوم فرم بینی معلومه...میخوای باهاش حداقل آنلاین ویزیت بشو..یک میلیون هزینه ی ویزیتشه اگر تهرانی ارزش نداره حضوری برو...منم صورتم پهنه...خیلی پهن...اونوقت دماغ نخود اون وسط...ببین من مطمینم میتوننن درستش کنن...بینی های فاجعه در رو درست کردن..مال ما هم میشه...تقوی می‌گفت غضروف دنده ....ببین کاش همش کابوس بود

به خدا قسم درکت میکنم...اینقدر این مدت آرامبخش خوردم معده برام نمونده...ببین تقوی گفت از ماه سوم فرم ...

شماره ای کانالی چیزی داره واسه ویزیت آنلاین ؟

میشه برام بفرستی؟

همش میگم خدایا این روزایی ک من دارم می کشم رو ب کافر هم نشون نده خیلی سخته ب خدا

خانوادم رو عاصی کردم

بس ک بی تابی میکنم مامانمم خیلی غصه میخوره

ولی چ کنم یهو چهره م از عرش ب فرش اومد نمیدونستم اینقدر قراره خراب شه ...با چ ذوقی رفتم طلا فروختم برا عمل ...خدا لعنت کنه دکترمو

ب خدا شبا کابوس می بینم همش 

من بعد عمل دیگه از ته دل نخندیدم هیچ وقت😔😔😔

همش میگم چرا این حماقت رو کردم مگه بینی خودم چش بود😔😔

شماره ای کانالی چیزی داره واسه ویزیت آنلاین ؟میشه برام بفرستی؟همش میگم خدایا این روزایی ک من دارم می ...

امیدوارم همونایی که خنده رو از ما گرفتن خدا از خودشون و خانوادشون خنده رو بگیره ...آره عزیزم تو پیجش به ادمینش پیام میدی میگی ویزیت آنلاین می‌خوام بهت شماره حساب میده وقتی یک تومن واریز کردی شماره واتس آپ میده بهت...تو واتس آپ با دکتر صحبت می‌کنی...شما تایپ میکنی دکتر ویس میده

من حاضرم هر دکتری هر مبلغی باشه پول بدم اما بینیم خوب بشه به خدا حاضرم میلیارد پول بدم اما تو این سن ...

عزیزم من عمل کردم حتی دوباره ترمیم کردم بار اول که بینیمو عمل کردم تا چند ماه بینیم خیلی خیلی کوچیک بود ولی بعد ۹ ماه خیلی بزرگتر شد اینطوری که نمی مونه عزیزم

روزی که گچ بینیمو میخواستن بردارن وقتی اولین بار خودمو تو آینه دیدم دنیا رو سرم خراب شد تا چند ماه بینیم همون شکلی بود ولی بعد از ۹ ماه واقعا خیلی بزرگتر شد 

اصلا اون بینی که تو الان میبینی اصلا اون حالتی نمی مونه بعد چند ماه خیلی فرق میکنه من این روزا رو گذروندم حتی حالم از تو بدتر بود دیگه اصلا امیدی به زندگی نداشتم  دنبا برام تموم شده بود واقعا احساس میکردم که دیگه با این حالی که من داشتم دیگه زنده نمی مونم ولی صبر کن همه چی درست میشه شکل بینی که همینطوری نمی مونه که عزیزم هر کسی هم که بهت میگه دیگه درست نمیشه اصلا وابدا به حرفش گوش نکن من تجربه دارم بهت میگم که بینیت این شکلی نمی مونه خیلی بهتر و بزرگتر میشه 

عزیزم من عمل کردم حتی دوباره ترمیم کردم بار اول که بینیمو عمل کردم تا چند ماه بینیم خیلی خیلی کوچیک ...

قربونت برم الهی...خدا از دهنت بشنوه...حقیقت دکتر برام کورتون زد سر بینی اومد پایینتر یک کم بزرگتر شد...دارم کم کم به حرفت میرسم...خدا از دهنت بشنوه

قربونت برم الهی...خدا از دهنت بشنوه...حقیقت دکتر برام کورتون زد سر بینی اومد پایینتر یک کم بزرگتر شد ...

عزیزم تنفس شما چند وقت بعد عمل عادی شد ؟ یه چیز بهت بگم خواهرانه ازت میخوام بخاطر ظاهر دوباره نرو زیر تیغ یه جراح دیگه ، گور بابای هر کی که بخواد از دماغت ایراد بگیره ، سلامتیتو فدای حرف و نظر دیگران نکن ، ما یه اشتباهی کردیم عمل کردیم در حالی که صد در صد اون بینیمون بهتر از الان بود چرا دوباره اشتباه کنی ؟ این بینی هنوز بهش عادت نکردیم منم الان دو ماهه عمل کردم ولی نفسم خیلی سخت و کیپه و صدادار، انقد میترسم خداشاهده اگه بچه نداشتم خودمو خلاص میکردم ، ظاهرمم خیلی جالب نشده و احساس میکنم بهم واقعا نمیاد اما من اگه تنفس و بویاییم مثل قبل بشه خدارو هم شکر میکنم و میزنم تو دهن هرکس که بگه دماغت بهت نمیاد ، فقط خدای امام رضا کمکم کنه و رحم کنه بهم و تنفس و بویایی و صدای تو دماغی من خوب بشه دیگه هیچی نمیخوام ، نذر کردم تا سال دیگه این موقع خدا نجاتم بده و بیام پابوس امام رضا و به نذری دارم که اونجا ادا کنم ، کاش اون پولی که دادم دکتر به یه نیازمند میدادم و خودمو گرفتار نمیکردم