2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی ازمایش اسپرم نوشته همه اینارو اگ گرید 3 ک حتما برا شما هم صفره حتما باید عمل کنه

نزاشت ازمایشو خوب ببینم به من گفت ۴۰ درصد احتمال باروری دارم آره دکتر گفت باید عمل شه به نظرت گرید۳ بعد عمل خوب میشه یا عقیمه

نزاشت ازمایشو خوب ببینم به من گفت ۴۰ درصد احتمال باروری دارم آره دکتر گفت باید عمل شه به نظرت گرید۳ ...

خوب میشه خیلیا نتیجه گرفتن اگه خدایی نکرده نشد ای وی اف میکنی 

داره میخوره فرتیل اید رو اما بقیه رو نه به حرفمم گوش نمیده میگه خودش خوب میشه با این قرص.خستم کرده د ...

باید مرتب مصرف کنه شایدم مصرف میکنه مرتب اما پیش تو بهانه میاره ....اختلال نعوذ نداره؟

فعلا حتی اقدامم نمیکنه چه برسه عمل همش امروز و فردا میکنه خدا میدونه چه نقشه ای برام داره

اگ زود نجنبین ازو اسپرم میشه یعنی کلا اسپرمش صفر میشه باهاش صحبت کن

خوبه فقط مورفولوژی و تحرک بره بالا حله...تجربه نداشتم ولی اطلاع دارم

راضی به زدن امپول نمیشه فقط داره تخم مرغ محلی با روغن زیتون و پیاز قرمز میخوره با فرتیل اید و میره پیاده روی