2777
2789

کسایی ک میگن وای ما زشتیم برعکس خوشگلن😁

ولی بیخیال همین ک چشم دارم براب دیدن همین ک نفس میکشم و سالمم این ینی تهههه خوشبختی خداروشکرررر

و ب قول معروف خودم سفید بختم سیاه خودم سیاه بختم سفید 

خوشبخت بودن ب خوشگلی نیست

اعتماد بنفس داشته باش

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نظر بقیه مهمه برام

خیلی اشتباه میکنی

ببین اگه اینطوری پیش بری به خودت میای و میبینی نتونستی اونجوری که باید زندگی کنی چون به حرف مردم اهمیت میدادی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من نظر بقیه مهمه برام

این اشتباهه  خودت اذیت میشی    مردم شاید بگن شاخ بهت میاد   باید بری شاخ بذاری ؟ !     مثال گفتم       

رو اعتماد به نفست کار کن عزیزم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

لینکشو برات می‌فرستم

بفرست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خیلی اشتباه میکنیببین اگه اینطوری پیش بری به خودت میای و میبینی نتونستی اونجوری که باید زندگی کنی چو ...

دست خودم نیست واقعا مانع شده 

دوس دارم مثل بقیه بتونم یه بار عکس خودمو بزارم پروف هر ادمی نیازمند توجه هست

https://t.me/Mlody_kor

ذاتت قشنگ باشه همه عاشقت میشن

نیازی به زیبایی ظاهر نداری

یه کم اعتماد بنفس تو ببر بالا

ریحانا رو ببین😂😂😂😂خیلیا میمیرن برا قیافه اش

ولی اگه یه روسری سرش کنی ازش فرااااار میکنیم

اعتماد به نفس دروغ خودمو گول بزنم اخه

به خودت برس. اگه امکانش هست فشیال منظم برو بینی تو عمل کن یا فیلر بزن مدل موهاتو تغییر بده

تو زشت نیستی تو فقط بلد نیستی چطور تغییر ایجاد کنی

دست خودم نیست واقعا مانع شده دوس دارم مثل بقیه بتونم یه بار عکس خودمو بزارم پروف هر ادمی نیازمند توج ...

ببین اسی هر ادمی چهره خودشو داره

زشت وجود نداره

حتی کسایی که چهره هاشون طبیعی نیست (مثلا افتادگی دارن، قرینه نیست چیزی از صورتشون و....) حتی ایناهم زشت نیستن

این زشت و زیبایی ظاهری چیزیه که ما برای خودمون ساختیم، هیولایی رو فرض کن که باطن خوبی داره و میخواد بهت نزدیک شه، اولش به خاطر ظاهرش پسش میزنی و... ولی به مرور و با محبت کردن بهت خودتم عاشقش میشی، حتی چهره هیولاییش هم برات جذاب میشه! 

این فقط یه مثال بود از اینکه زشت و زیبا بودن ظاهری یک تَوَهُم... 

دیدگاهتو تغییر بده و از افرادی که ظاهربین هستن برای ارامش خودت دوری کن

به دنبال تایید دیگران نباش و خودتو دوست داشته باش، چون چهره ات بدون ایراد و قشنگه💙

ببین اسی هر ادمی چهره خودشو دارهزشت وجود ندارهحتی کسایی که چهره هاشون طبیعی نیست (مثلا افتادگی دارن، ...

حرفات کاملا درسته من خودمم بارها با این حرفا خودمو توجیه کردم اما نمی‌دونم چرا گاهی اوقات این میشه دغدغه برای من کلا روزمو ازم میگیره همش وارد دنیای تخیل و تحلیل میشم 

و اینو میدونم همه قرار نیست  زیبا باشن ، و باطن هم جای خودشو داره

از وقتی که گذاشتی ممنونم

کتابای در زمینه  اعتماد به نفس میخونم تا بتونم به زندگیم امیدوار باشم

https://t.me/Mlody_kor

حرفات کاملا درسته من خودمم بارها با این حرفا خودمو توجیه کردم اما نمی‌دونم چرا گاهی اوقات این میشه د ...

چون ما خانوما چرخه تخمک گذاری و بعد اون pms و پریود رو میگذرونیم دچار اختلالات هورمونی و پیش میاد حساس تر بشیم

پس بابت این طرز فکرتم خودتو سرزنش نکن  طبیعیه... 

کار خوبی میکنی عزیزم، بدرخشی همیشه🫠✨