2777
2789
عنوان

تولد همسرم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 47 پست
خوب خودش خواست چی بگم دو تا راه گذاشتم جلو روش گفتم میخوای برات ادکلن و کفش بخرم یا اینا اخه پولم کف ...

مگه نباید بابات براش کادو بخره یعنی پول بابات هست دیگه شما کادو میخوای بخری نظر نپرس فقط بخر این دیگه سورپرایز کردن نیست هیچ مردیم ازپک مراقبتی خوشحال نمیشه حرف الکی زده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا جلو مادرش براش کادو میبری آخه؟! دعوتش کن تنهایی بیاد خونه تون براش تولد بگیر به‌م بگو هرچی ...

له نظرت برای همین تولدشم همین کارو کنم چون خودش دوست داشت فقط دوتایی باشیم گفت یه مینی کیک بگیر دو تایی باشیم فقد

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
اره بابا حالا به نظرت بده رفتم گرفتم خودش خواست بخدا گفتم بهش گفتم کفش و ادکلن یا پک خودش اینو خواست ...

چیزی نمیخواد براش بگیری یه جعبه درست کن توش شکلات و لواشک و عکسای یادگاری تونو بزار یکمم تزئینش کن وقتی اومد خونه تون شب بخوابه اینو بهش بده که شب باهم فیلم ببینین و خوراکی هاشو بخورین 😁😋

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخه اون همش دنبال حاشیه س بخدا همیشه عاشق دخالت کردنه یه دفعه پارسال من دست و بالم خالی بود براش شلو ...

عجب سمی!

واقعا با چ رویی همچین رفتارهایی میکنن؟!تولد خودت چجوری جلو اومدن!؟

روز دختر که میگی پول دستش نبود هیچی نخریده!

له نظرت برای همین تولدشم همین کارو کنم چون خودش دوست داشت فقط دوتایی باشیم گفت یه مینی کیک بگیر دو ت ...

آره چرا که نه 

اگه دوتایی میخواد یه مینی کیک یا درست کن یا بخر 

بعدم برین بیرون شهری جایی که ساکت و آروم و فضای قشنگی داشته باشه براش تولد بگیر بعدم یچی بخورین کلی حرفای خوب بزنین برگردین خونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مگه نباید بابات براش کادو بخره یعنی پول بابات هست دیگه شما کادو میخوای بخری نظر نپرس فقط بخر این دیگ ...

خودش گفت اخه موهاش ارثی ریزش داره میدونم خوشحال میشه چون میخواست از این تبلیغای تلویزیونی برای موهاش بخره منم ایده زد به سرم 

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
یعنی چیکار کنم به نظرت 🙃خودمم خسته شدم کارشون خیلی زشت بود یه بار دیگه هم ساعت خریدیم براش برای موق ...

تابحال در این مورد با همسرت صحبت نکردی؟! 

پدرت هم یکم عجیبه که قبول کزده و رفته دوباره خریده؟! 

عزت نفس نداره مگه؟! به غرورش برنخورد؟! 

مادرت هیچی نگفت؟! 

یعنی چیکار کنم به نظرت 🙃خودمم خسته شدم کارشون خیلی زشت بود یه بار دیگه هم ساعت خریدیم براش برای موق ...

اینبار پس اورد چیزی جایگزینش نخرید یعنی چی انگار بچه 5 ساله اس بدبخت!

دندون اسب پیشکش رو نمیشمرن!

چی بگیرم

هدیه مثل اکسسوری اینا بگیر ی تیشرت بخر  یه کیک هم کافیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عجب سمی!واقعا با چ رویی همچین رفتارهایی میکنن؟!تولد خودت چجوری جلو اومدن!؟روز دختر که میگی پول دستش ...

تولد خودم برام یه شلوار کتون با یه شومیز گرفت مادرشوهرمم هیچی نداد بهم

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
2790
2778
2791
2779
2792