2777
2789
عنوان

تفاوت Ps4 و ps5

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی بازی دوست داره دوستاشو ماعی یه بار قبلا میاورد بازی میکردن از وقتی دستگاه بازیش از اون قدیم ...

من بودم میگفتم با خودم بازی کن نه با دوست و رفیق 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من بودم میگفتم با خودم بازی کن نه با دوست و رفیق

من بلد نیستم یه روز هرکاری کرد یاد نگرفتم..اخه فوتبال دوس داره من فوتبال خوشم نمیاد از اونا ک غول میکشن و کاراته کارن خوشم میاد شوهرم اونجوری دوس نداره

دوست و رفیقاش خواهرزاده هاشن و پسرداییش و دامادشون..و یه دوست غریبه داره خیلی ادم مثبتیه..

قیمتشون چجوریه؟کیفیت بازیاشون فرق نداره زیاد؟مثلا بازی جدید ک پیشرفته باشه رو فور هم میخونه؟

بالاترم گفتم فایو یسری بازها مختص خودشداره که فور نداره 

و بازی های فایو رو فور نصب نمیشه حتی دسته هاشونم فرق داره ،یسری بازیم هست که مشترک دارن ولی تو فایو باز بروز تر هست مثالش فیفا مثلا تو فایو خیلی قشنگ تر و بروزتر ولی فور نه 

قیافه فایو بروزتر و فور خوبیش جمع و جور تر بودنش 

نمیدونین چه مارکی خوبه بخریم؟ک خراب نشه زود

مارک که نه مثال میزنم برات 

مثلا آمریکایی دارن ی کشور دیگه ،آمریکایش گرونتره 

یا یسری ویژگی های ریزشون باهم فرق داره که باید بلد باشی بدونی چجوری یسریا که کارشون این نیست حتی نمیدونن  چه فرقی داره 

نو که نمیتونی بخری 

باید استوک بخری 

یچیز دیگم هست بازی هاس فایو خیلی گرونتره 

نمیدونین چه مارکی خوبه بخریم؟ک خراب نشه زود

ترابیشون بیشتر به طرز استفاده برمیگرده 

بیشتر دستهاشون خراب میشه 

بعد همسرت فوتبال بازی میکنه با خانواده و دوستاش باید حتما دوتا دسته بگیری که بتونه  بازی کنه و معمولا دودسته گرونتره 

نو هیچ وقت دو دسته نداره یدونس دسته