2777
2789
وای این جوری که خیلی بده خانوادت میدونن؟ بعدش بدون بکارت میخوای چکار کنی؟    

آره گلم میدونن

ینی بعد اینکه قضیه ی جدایی قطعی شد به مادرم گفتم

مادرمم به پدرم

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در دوران نامزدی که اصلا رابطه کامل نداشته باش چون هیچ چیز قطعی نیست، حتی در دوران عقدم میگن نباید رابطه کامل داشت ولی خب بیشتر آقایون تحمل نمیکنن😁

به آفتاب سلامی دوباره خواهم داد
یعنی قبل از این که عقد کنین؟

نه در اون حد دیگه😂😂😂 

نه ده ماه قبل عقد باهم اشنا شدیم دوست بودیم رابطه هم بعد عقد داشتیم ولی خب منظورم اینه از شب اول عقد رابطه کامل داشتیم 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
در دوران نامزدی که اصلا رابطه کامل نداشته باش چون هیچ چیز قطعی نیست، حتی در دوران عقدم میگن نباید را ...

امان از آقایووون

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
عقدم رابطه کامل داشتم تجربه ی خوبی بود فقط آخرش یکم بد شد که دارم جدا میشم😶

مث خواهر من شدی

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

ببین دوستم ی سیبو بندازی هوا تا بیاد پایین هزارتا چرخ میخوره

فقط ب این فک نکن ک عاشقیو هیچ اتفاقی نمیوفته ک انشاا... هم نمیوفته بهتره مواظب باشی چون اگر اتفاقی بیوفته فقط خانم ضرر میکنه

من خودم دوران نامزدی در حد بغل ...

دوران عقد هم دختریمو حفظ کردم 

به نظر من چون فامیلین و نامزد خیلی تو رابطه جلو نرو پسرا خودشون صد تا راه حل بلدن تا دختر بمونی البته اگر تازه نامزد کردی فعلا اصلا رو بهش نده بزار یکم بگذره فعلا همون بوس  و بغل