2777
2789
عنوان

تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 28 پست
به حرفاش توجه نکنمدرسه کوچیکترین اهمیتی ندارهدوستای من نمونه دولتی قبول شدن انقد دبیراشون افتضاح بود ...

عزیزم خودش عقل داره لازم نیست شما بهش بگی به حرفای من توجه کنه یانه

من بامدرک دارم حرف میزنم

شما چی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خودش عقل داره لازم نیست شما بهش بگی به حرفای من توجه کنه یانهمن بامدرک دارم حرف میزنمشما چی؟

یه دختر ۱۴ ساله هنوز اونقد روی احساساتش کنترل نداره ک بدونه نباید با حرفای دیگران کاراشو پیش ببره

مدرک از این واضح تر که دارم از قبولیای مدارس دولتی حرف میزنم؟!

و واضح تر از اینکه دو تا از دوستام از یازدهم دارن غیرحضوری میخونن؟حالا مدرسشون چی بود؟نمونه دولتی!

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

یه دختر ۱۴ ساله هنوز اونقد روی احساساتش کنترل نداره ک بدونه نباید با حرفای دیگران کاراشو پیش ببرهمدر ...

چه عجیب مدرسه دولتی ۳تا پزشکی داشته باشه بعضی چیزا قابل باور نیست عزیزم😂

مدرسه نمونه وتیزهوشان انقد قبولیش بالا نیست😅

چه عجیب مدرسه دولتی ۳تا پزشکی داشته باشه بعضی چیزا قابل باور نیست عزیزم😂مدرسه نمونه وتیزهوشان انقد ...

باشه ،،بهترین جواب در مقابل با شماها همینه🦋🧘‍♀ 

اها یچیزی برای اینکه غیرقابل باور ترش کنم،،فامیلمون رشته‌ش ریاضی بود بعد دو سال دوری از درس از آبان شروع کرد برا کنکور تجربی خوند و پزشکی قبول شد🥀

باشه ،،بهترین جواب در مقابل با شماها همینه🦋🧘‍♀ اها یچیزی برای اینکه غیرقابل باور ترش کنم،،فامیلمون ...

چه جالب چقد دورتون نخبه ریخته ماشالله پس پزشکی واسه شما مث نقل نبات ریختس اصن فک کنم نصف پزشکیای امسال رو دوربریای شما قبول شدن😆

با آرزوی موفقیت های روز افسون✌️

چه جالب چقد دورتون نخبه ریخته ماشالله پس پزشکی واسه شما مث نقل نبات ریختس اصن فک کنم نصف پزشکیای امس ...

دقیقاا عجیبا غریبا واقعا🤌

بیا رو راست باشیم کسی به زور درساشو پاس کنه مدرسه تیزهوشان و دولتی هم بره شاید از ترس اخراج شدن ۱۵ ...

کسی که درسا شو به زور پاس شه که تیزهوشان ونمونه نمیاره گلم

تیزهوشان برای بچه هایی با آی کیو بالاس وهرکی هم بگه بچه های تیزهوشانی پرتلاشن وبا پشتکارن دروغ گفته اونا واقعا باهوشن

منم اگه تیزهوشان شرکت میکردم وقبول نمیشدم مطمئن باش دور این رشته رو خط میکشیدم که متاسفانه شرکت نکردم و با تکیه براین که اره من معدل ۳سال راهنماییم ۲۰بوده خودمو بدبخت کردم تازه من خودمو باهوش میدونستم چون امتحانامو شب امتحان جمع میکردم و۲۰میشدم🙂

بیا رو راست باشیم کسی به زور درساشو پاس کنه مدرسه تیزهوشان و دولتی هم بره شاید از ترس اخراج شدن ۱۵ ...

الان تاپیکتو دیدم

خداوکیلی به نظر خودت اگه میرفتی یه رشته دیگه به جای تجربی موفق تر نبودی؟

شما به توهماتت ادامه بدهبا شعارای الکی وحرفای بیخود سعی نکن حقیقتو پنهان کنی

حقیقت اینکه شما از کنکور سد ساختی عزیز دلم مدرسه ما چند تا پزشکی شهر خودمون داد و کلی پرستاری کل کلاس فک کنم پرستاری قبول شده بودن جز چند نفر ک پزشکی شهر خودمون و یکی هم بهشتی بود ربطی ب مدرسه نداره تلاش و بازم تلاش

کسی که درسا شو به زور پاس شه که تیزهوشان ونمونه نمیاره گلمتیزهوشان برای بچه هایی با آی کیو بالاس وهر ...

خواهر من تیزهوشان قبول شد و نرفت!!!! الانم جای تجربی و ریاضی انسانی میخونه مدرسهه نیمه عادی رفیقام از من کمتر بودن رفتن نمونه و تیز هوشان توی نهم کنار دستم می‌نشستند بهشون درس یاد بدم رسما ایکیو بالا نداشتن خیلی گندش کردی برا خودت خیلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز