2777
2789
عنوان

خاستگار نامشخص

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 77 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا اخلاق شرطه اما من امروز اولین باره باهاش حرف میزنم ولی واقعا۱۵ تومن خیلی کمه کارگر وضعش بهتره ا ...

مرد همسایه ماهم سرایدار بانکه وصعش خوبه خداروشکر 

خدا کنه برا من اینطوری بیاد وبشه (سرایدار بانک باشه) 

من بودم بهش فرصت میدادم ک بیشتر آشنا بشیم

خیلیارو نشناخته رد کردم دیگه خودمم ترسیدم دلم نمیخاد باعجله رد کنم از طرفی انگار خودش قصد ارتقا شغلی نداره 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

مرد همسایه ماهم سرایدار بانکه وصعش خوبه خداروشکر خدا کنه برا من اینطوری بیاد وبشه (سرایدار بانک باشه ...

اخه ایشون ۳۶سالشه میگه فقط ماشین دارم 

چرامگه نمیگی خودش گفته من نمی‌دونم معرق چی گفته ولی آبدارچی بانکم

آره ولی پریشب ک اومدن خونمون من خاهرم معلمه مامانم به شوخی گفت الان دوتا کارمند اینجان اون میتونست همونجا اشاره کنه ک کارمند نیست

اخه ایشون ۳۶سالشه میگه فقط ماشین دارم

مبتونه وام از همون بانک بگیره وامهای خوبی بهشون میدن 

بعد اگه آدم خوبی باشه ممکنه همکارا کمکش کنن یعنی وام خودشونو بدن ب اون آقا و فقط خواستگارت اقساط وام رو بده  

قطعا اخلاق شرطه اما من امروز اولین باره باهاش حرف میزنم ولی واقعا۱۵ تومن خیلی کمه کارگر وضعش بهتره ا ...

خب اون عصرا وقتش ازاده ازدواج کنه می تونه یه کار دیگه هم کنارش انجام بده 

خدا روزی میده اگه اخلاقش خوب باشه خدا هم کمکتون میکنه 

بنظرم شرایطتون در یک حده 

اگر بنظرت ممکنه بعدا خواستگارای بهتری بیاد که هیچ اگر خواستگار خوب زیاد نداشتی اینم اخلاقش خوبه ردش نکن

ولی اگر قبولش کردی باهاش قناعت کن همون جور که هست قبولش کن

من همسرم خونه داشت اما حقوقش کم بود همونجور که بود قبولش کردم بعدا اوضاعش بهتر شد تا حدودی ولی یه وقتایی واقعا کم میاورد خیلی تو تنگنا بودیم از نظر مالی بهش گفتم وقتی باهات ازدواج کردم هم اوضاعت اونقدر خوب نبود پس من باهات می سازم نگران من نباش من اوکیم نذاشتم از طرف من تو فشار باشه 

توام اگر همین جوری قبولش کردی بعدا ادیتش نکنی چشاتو باز کن خوب فکراتو بکن عزیزم 

با ی بار حرف زدن نمیشه تصمیم گرفت عزیزدلم بیشتر ب خودت و اون آقا فرصت بده

بخدا ک شانس ندارم هر خاستگاری میاد واسم همش من سوال میپرسم واینا اونام مشتاق نیستن زیاد