2777
2789
عنوان

بدبیاری پی در پی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست
انرژی منفیه چشم حسد یا چشم زخم نگران نباش حتما خون ریخته بشه

😔😔😔دوماهه هیچ پولی بجز دکتر و دوا و درمون و پول خرابی و شکستگی ندادیم

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمی که گفتی بیشتر میخوره که از سحر و جادو باشه تا چشم زخم ، البته از چشم زخمم میشه ها . 

یه تابلو یا آویز حرز کبیر امام جواد علیه السلام از لوازم مذهبی فروشی تو شهرتون بخر ( یا برنامه ی باسلام سفارش بده ) : بهترینش روی پوست یک حیوان حلال گوشت هست که باز بهترینش پوست آهو هست . : جهت نصب در منزل و مخل کار 

بعضی از این تابلوهایی که تو باسلام میبینم ، پایینش حرز صغیر امام جواد علیه للسلام هم نوشته شده 

حرز صغیر همونیه که در مفاتیح الجنان هست و کلاً یه جمله س ( یا نورُ یا برهانُ ... تاآخر جمله : یوم ینفخ فی الصور 

حرز کبیر در مفاتیح نیست ولی در کتب دیگه هیت و اولش با سوره ی حمد سروع میشه 

بهتره تابلویی بخری که هر دو حرز روش نوشته شده ( تو باسلام هست روی پوست آهو داره ، رو فلز داره ، رو کاغذ داره ) 

روز نصب تابلو روز نحس نباشه 

♦️♦️♦️روز نحس ایناس : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ تا ۶ روزه : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ) 

۲ : روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) 

۳ : روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن . 

۴ : ساعت نحس اکبر ( در روزهایی که به شماره های ۱ و ۲ و ۳ نیوفتاده باشه : اگر مبخوایید یه کار مهم انجام بدید از انجام اون کار در ساعت نحس اکبر خودداری کنید : مثلا روز شنبه از ساعت ۱ بعد از ظهر تا ۲ بعد از ظهر ساعت نحس اکبر هست که مربوطه به سیاره ی زحل . (((( برعکسش ساعت سعد اکبر هست" توصیه شده یک کار مهم و استسی در این ساعت انجام بشه " : ۱ بعد از ظهر تا ۲ بعد از ظهر روز یکشنبه و یا روز پنجشنبه 

از عطاری اگه پیدا کردی اسپند عاطل و باطل بخر ( اسپند رنگی ) اگه نبود از باسلام تا ترب سفارش بده بیارن به جای اسپند معمولی من بعد اونو دود کن 

یه ذره بردار دکد کردنی بگو هر کس که کرد عاطل من میکنم باطل قربه الی الله .

صلوات بفرست ( هر جقدر مثلا ۵ تا به نیت ۵ تن ، ۱۴تابه نیت ۱۴ معصوم : فلان تعداد صلوات فرستادم جهت دفع شر شیاطین انس قربه الی الله