2777
2789
گفتم نباید گول بزنیم خودمون رو اینکه بیش از حد کسی نگاه کنه این میشه کم حیایی اون نه خدا

گول زدن نداره واقعیت روشنه ، خدا حجاب رو نیافرید ، انسان رو لخت آفرید ، این انسان بود که حجاب رو خلق کرد . اگه کار درستی بود که خدا از همون اول انسان رو پوشیده می آفرید 

عالی ام ; اگر تو هم خودتو عالی می بینی بیا

گول زدن نداره واقعیت روشنه ، خدا حجاب رو نیافرید ، انسان رو لخت آفرید ، این انسان بود که حجاب رو خلق ...

حجاب عزیزم که آفریدنی

نیست 

اگر قرار بود فقط به خلقت خدا فکر کنیم که الان هرکسی موی زائد داره نزنش بگه خدا داده چون اینجوری مارو خلق کرده

یا بگه غذا نمیخورم خدا بهم نداده از بچگی 

ربطی نداره همون خدایی که اینارو داد عقلی هم داد که انسان حیا یادبگیره و اینکه چجوری نیازش رو برآورده کنه از چه راه هایی

مطمئنا خودتون هم هیچ وقت هیچ وقت اصلا نمی‌تونید لخت مادر زاد باشید جلوی همه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گول زدن نداره واقعیت روشنه ، خدا حجاب رو نیافرید ، انسان رو لخت آفرید ، این انسان بود که حجاب رو خلق ...

خلق حجاب هم که انسان کرد از عقلی بود که خدا داد 

وگرنه انسان اونم نمیتونست یاد بگیره 

و در پایان ، اگر همچین لذت هایی نباشه ، بقایی هم وجود نداره ، وَهُوَ بِکلِّ شَی عَلِیمٌ : او بر همه ...

عزیزم اصلاحش کن لذت 2 نوع هست حلال و حرام 

اگر لذت ها حرام باشه بقایی وجود نداره

اگر حلال باشه همه توی آرامش زندگی میکنن

و در پایان ، اگر همچین لذت هایی نباشه ، بقایی هم وجود نداره ، وَهُوَ بِکلِّ شَی عَلِیمٌ : او بر همه ...

بالاخره شما قرآن قبول داری یا نه 

اگر قبول نداری که هیچ 

اگر قبول داری 

توش اومده زن ها خودشون رو بپوشونن

عزیزم اصلاحش کن لذت 2 نوع هست حلال و حرام اگر لذت ها حرام باشه بقایی وجود ندارهاگر حلال باشه همه توی ...

کاملا در اشتباهی ، لذت ۲ نوع است ، ذهنی و جسمی .

قدمت حرام و حلال نسبت به قدمت بشریت مانند یک برگ از کتاب هزار صفحه ای هست .

بالاخره شما قرآن قبول داری یا نه اگر قبول نداری که هیچ اگر قبول داری توش اومده زن ها خودشون رو بپوشو ...

آیا جزییات پوشیدن رو شرح داده ، خیر . 

در چه مقطعی بوده ، دوران جاهلیت عربستان .

آیا جزییات پوشیدن رو شرح داده ، خیر . در چه مقطعی بوده ، دوران جاهلیت عربستان .

پس چرا خودت میگی برای جاهلیت بوده 

بعد آیه ی قرآن عربی برداشتی میگی همون آيه ی قرآن رو

آیا جزییات پوشیدن رو شرح داده ، خیر . در چه مقطعی بوده ، دوران جاهلیت عربستان .

همون قرآنی که توی جاهلیت بوده 

همین الان دانشمندان دارن یکسری حقایق رو کشف میکنن 

که خدا 1400 سال پیش گفته توی قرآن 

پس چرا خودت میگی برای جاهلیت بوده بعد آیه ی قرآن عربی برداشتی میگی همون آيه ی قرآن رو

این دو جملت دوتا مبحث جدا بود ربطی به هم نداشتن.

توی قرآن گفته شده زنا خودشونو بپوشونن چون در مقطعی بودن که دوران جاهلیت عربستان بود و بهشون تجاوز می شد . الان خیلی وقته اون دوران به پایان رسیده . قبل این دوران هم انسانها هزاران سال زندگی کردن و توی سایر ادیان اشاره ای به پوشیدگی نشده .

اون آیه ای هم که من آوردم ربطی به حجاب نداشت ، ربط به این داشت که خدا خودش داناست و می‌دونسته که چرا باید لذت رو می آفریده ، برای بقای انسان

همون قرآنی که توی جاهلیت بوده همین الان دانشمندان دارن یکسری حقایق رو کشف میکنن که خدا 1400 سال پیش ...

من نگفتم که قرآن جاهله ، گفتم در دوران جاهلیت عربستان اومده ، چه ربطی به دانشمندان و کشف حقایق داره

این دو جملت دوتا مبحث جدا بود ربطی به هم نداشتن.توی قرآن گفته شده زنا خودشونو بپوشونن چون در مقطعی ب ...

یعنی الان تجاوز نمیشه ؟

من نگفتم جمله غلطه 

اون جمله قرآنه 

میگم شما قبول نداری کلا آیه قرآن رو 

چرا میگی 

منظورم اینه

این دو جملت دوتا مبحث جدا بود ربطی به هم نداشتن.توی قرآن گفته شده زنا خودشونو بپوشونن چون در مقطعی ب ...

یعنی الان تجاوز نمیشه ؟

من نگفتم جمله غلطه 

اون جمله قرآنه 

میگم شما قبول نداری کلا آیه قرآن رو 

چرا میگی 

منظورم اینه

حیا هیچ وقت هیچ وقت قدیمی نمیشه عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792