2777
2789
آهان مرسی ، به نظرتون نهایی دوازدهم سخته .

نه جدا سخت نیست من سال پیش نهایی دادم مخصوصا عمومیا بخونی واقعا میتونی نمره نوزده به بالا بگیری سختی اصلی در اینه یدونه رو یکم خراب کنی فشار روانی میگیری ممکنه بقیه رو خراب کنی یا چندتای اخر از خوندن و مرور زیاد تا اخر شب خسته بشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره البته من وقتی دیدم برای کنکور عقبم از اواخر دی ماه فقط روی نهایی کار کردم

آهان  تراز و رتبه تون چند شد؟ من ریاضیم خیلی ضعیفه روش مطالعهتون ؟ پزشکی و چرا دوست نداشتین؟

کمکی بهتون کرد؟ جسارتا نمره فیزیکتون چند شد؟

من انسانی بودم ولی واسه دروس عمومی ازش استفاده کردم که خیلی خوب بود

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

آهان تراز و رتبه تون چند شد؟ من ریاضیم خیلی ضعیفه روش مطالعهتون ؟ پزشکی و چرا دوست نداشتین؟

من حقیقتا علاقه ای به طبابت ندارم دندون پزشکی هم برای درآمدش انتخاب کردم گفتم اگر قراره کاری که مورد علاقم نیست رو انجام بدم بهتره حداقل پول بیشتر و فرسودگی کمتری داشته باشه رتبم حدود ۷۰۰۰ شد امسال فقط برای کنکور میخونم 

برای ریاضی هم کلاس الفای معین کرمی رو پیشنهاد میکنم 

وایییی من عزیزی و انتخاب کردم کرمی بهتره پس؟

دوستم رتبه ۵۴ شد با عزیزی بود یکی دیگه از دوستام رتبه ۱۰۱ شد با کرمی بود بستگی به خودتون داره دوتاشون اساتید خوبین نگران نباشید