2777
2789
جواب دادم گلم خواهش میکنم

سلام.من دیشب در مورد مصاحبه امروز ازتون پرسیدم

حس ششم شما درست بود.

بله قبول شدم. اقاهه تاکید کرد که چرا مظلومی

جدیت لازم رو تو کار باید داشته باشی

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم حس خوبی نمیگیرم ولی خیلی ادم مهربونی بود یعنی دوروعه؟ بعد اینکه الان به من فکر میکنه یا فرامو ...

احتمالا پشتت زیاد حرف زده و باهم که آشتی کنید به همونا میره میگه دیدید اومد منت کشی 

راجبت زیاد حرف میزنه یه جوری انگار که سوزوندیش

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد
آخه این چه دوست داشتنی هست که ۸ماهه سراغی ازم نمیگیره مرد ایقد دهن بین و بچه ننه به شدت لجباز و متکب ...

تحت تاثیر دیگرانه ولی دلش نیس که طلاقت بده 

تحت تاثیر دیگرانه ولی دلش نیس که طلاقت بده

ممنونم عزیزدلم 

دقیقا درست میگی خیلی تحت تاثیر دیگرانه 

حس ت چی میگه کی تکلیفم روشن میکنه طلاق یا بازگشت؟

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

ممنونم عزیزدلم دقیقا درست میگی خیلی تحت تاثیر دیگرانه حس ت چی میگه کی تکلیفم روشن میکنه طلاق یا بازگ ...

تکلیفت یکم طول میکشه روشن بشه باهاش نمیتونی حرف بزنی؟

چون حس میکنم دوست داره توام دوسش داری یه مشاوره برید 

تکلیفت یکم طول میکشه روشن بشه باهاش نمیتونی حرف بزنی؟چون حس میکنم دوست داره توام دوسش داری یه مشاوره ...

نه حاضر نیست 

من که آره دوسش دارم ولی از ابن بلاتکلیفی خسته شدم ۸ماه بلاتکلیفم حاضر نیست اصلا باهام حرف بزنه گفته خط قرمزم مامانم بود من خیلی محترمانه گفتم نمیتونم با مامانت زندگی کنم البت جلو مامانش گفتم مامانش هم یک مظلوم نمایی و گریه و.... 

دیگه سپردم بخدا 

بخاطر همون تحت تاثیر خونوادشه بخصوص مامانش 

مادرش هم منو نمیخاست(چون من خواهرزاده شوهرش بودم)پدرشوهرم فوت شده 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز